Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συμπόσιο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ+»: το πρώτο διεθνές συμπόσιο με επίκεντρο Ελληνίδες επιστήμονες

Τέσσερις φορείς (Greek Women in STEM, R.E.A.L. Science, Lean in Greece Women in Tech, Greek Girls Code) με καθαρά εθελοντική δράση ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αναδείξουν το έργο Ελληνίδων που εργάζονται στους τομείς STEM. Μέσα από διαδραστικές ομιλίες και επιστημονικά panel με επιστήμονες στις βιοϊατρικές επιστήμες, τη φυσική, τη χημεία, τη μηχανική, την τεχνολογία, και συναφείς κλάδους, στοχεύουν να προωθήσουν τη δικτύωση και τις διεπιστημονικές συνεργασίες, να φέρουν κοντά Ελληνίδες επιστήμονες που εργάζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να επικοινωνήσουν επιστημονικά επιτεύγματα στο κοινό.

Το συμπόσιο έχει προγραμματιστεί για τις 1-3 Οκτωβρίου 2021 και θα γίνει διαδικτυακά, με βασική γλώσσα την αγγλική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή.

Τέλος, στοχεύοντας τη στήριξη και προώθηση του έργου των Ελληνίδων επιστημόνων, οργανώνουν τη βράβευση σε early-career Ελληνίδες, στους διάφορους κλάδους STEM.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στην επίσημη σελίδα του συμποσίου: https://www.gynaikesplus.com/ (καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων 15/09).

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο