Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Στείλε, δωρεάν, το όνομά σου στον Πλανήτη Άρη με την επόμενη αποστολή της NASA

Την ευκαιρία να δουν το όνομά τους να ταξιδεύει στον πλανήτη Άρη, δίνει η NASA σε όλο τον κόσμο.

Από το 2015 όταν η ΝASA ανακοίνωση την πρόθεση να στείλει σε μικροτσίπ ονόματα πολιτών προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων ενδιαφερόμενων. Η τελευταία αποστολή στον Πλανήτη Άρη για εξερεύνηση (Mars 2020 Rover), τον Ιούλιο του 2020 πήρε μαζί της και ένα ειδικό microchip με εκατομμύρια ονόματα και αναμένεται να φθάσει στον Άρη τον Φεβρουάριο του 2021.

Η NASA, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, ανακοίνωσε ότι προσφέρει για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να στείλουν δωρεάν τα ονόματά τους στον Κόκκινο Πλανήτη και να πάρουν την «κάρτα επιβίβασης» για την επόμενη αποστολή.

Το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι το όνομα, το email και τον ταχυδρομικό κώδικα σας, και θα έχετε ένα λογαριασμό για τις μελλοντικές αποστολές. 

Όσοι δηλώσουν το όνομά τους για την αποστολή στον Άρη, θα λάβουν την αναμνηστική “κάρτα επιβίβασης”, σαν ένα εισιτήριο όπως αυτά των αεροπλάνων. Θα μπορείτε να το κατεβάσετε αμέσως από την σελίδα που θα δώσετε το ονοματεπώνυμό σας. 

Αποκτήστε την Κάρτα Επιβίβασης εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο