Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

START School of Business: Δωρεάν κύκλος σεμιναρίων για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) με έδρα το Δήμο Αθηναίων

Το START Project, το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων της Socialinnov που υλοποιείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στους νέους εκπαιδευτικούς κύκλους σπουδών του START School of Business. Οι νέοι κύκλοι αφορούν στην εκμάθηση απαραίτητων γνώσεων σύγχρονης επιχειρηματικής διαχείρισης, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και της PwC Ελλάδας. 

Το START School of Business είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα οκτώ (8) θεματικών ενοτήτων συνολικής διάρκειας δώδεκα (12) ωρών, το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση σε ψηφιακές, οριζόντιες και επαγγελματικές δεξιότητες (digital, soft & business skills), που είναι ζωτικής σημασίας για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με έδρα το Δήμο Αθηναίων, ώστε να διατηρηθούν αποτελεσματικές και ανταγωνιστικές στο νέο ψηφιακό περιβάλλον που αναπτύσσεται ταχύτατα με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του START School of Business, στελέχη της PwC Ελλάδας θα διδάξουν θεματικές ενότητες σχετικές με τις βασικές αρχές των οικονομικών και των νομικών θεμάτων που αφορούν μια επιχείρηση μικρού ή μεσαίου μεγέθους, αλλά και την επιχειρηματική γραπτή επικοινωνία στο ψηφιακό περιβάλλον. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του START School of Business, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με την ψηφιακή διακυβέρνηση και τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος της Αθήνας στις επιχειρήσεις, από στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων.

Τρεις νέοι εκπαιδευτικοί κύκλοι του START School of Business έχουν προγραμματιστεί για τη χρονική περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021, με διάρκεια 5 ημερών για τον καθένα. 

Ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε επιχείρηση μπορεί να παρακολουθήσει έναν (1) εκπαιδευτικό κύκλο, λαμβάνοντας στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.  

Για να εγγραφείτε στα μαθήματα και να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του START School of Business, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε πατώντας εδώ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του START Project www.startproject.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο