Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Σπουδάστε Ευρωπαϊκά Νομικά και Διακυβέρνηση στην Αθήνα στη EUROPEAN LAW & GOVERNANCE SCHOOL, τη διεθνή Πανεπιστημιακή Σχολή του Διεθνούς Οργανισμού EPLO.

Μια σπουδαία ευκαιρία για την απόκτηση ενός ιδιαίτερου τίτλου σπουδών με διεθνή απήχηση και o οποίος ουσιαστικά αποτελεί διαβατήριο για μια θέση στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, σε διεθνείς οργανισμούς, σε μεγάλες νομικές εταιρίες που λειτουργούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ή σε σημαντικούς τομείς της διοίκησης, έχουν τώρα οι Έλληνες και ξένοι φοιτητές που ακολουθούν τους κλάδους της Νομικής και της Διακυβέρνησης, ενός ευρύτερου κλάδου που αφορά στις πολιτικές επιστήμες, τη δημόσια διοίκηση και τις διεθνείς σχέσεις, στη διεθνή Πανεπιστημιακή Σχολή του Διεθνούς Οργανισμού EPLO.

 • Η Σχολή δέχεται φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Η εκπαίδευση είναι στην αγγλική γλώσσα 
 • Δίνονται υποτροφίες έως και 50% των διδάκτρων.
 • Όσοι φοιτούν σε Ελληνικά κρατικά Πανεπιστήμια μπορούν να κάνουν παράλληλες σπουδές στην ELGS  με υποτροφίες μέχρι και το 70% των διδάκτρων.
 • Παρέχονται προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στα Ευρωπαϊκό δίκαιο και Διεθνή Διακυβέρνηση (Πολιτικές Επιστήμες, Δημόσια Διοίκηση, Διεθνείς Σχέσεις) 
 • Προσφέρονται επίσης πτυχία έρευνας έως και PhD όπου οι φοιτητές διασυνδέονται με το εκτενές δίκτυο ακαδημαϊκών της Διεθνούς Σχολής ανά τον κόσμο
 • Η ίδρυση της Σχολής εγκαινιάσθηκε από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας κ. Σέρτζιο Ματαρέλλα στις 18 Μαΐου του 2016, στο Ιταλικό Προεδρικό Μέγαρο στη Ρώμη.

Ίδρυση της Σχολής από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας κ. Σέρτζιο Ματαρέλλα στο Ιταλικό Προεδρικό Μέγαρο στη Ρώμη

 • Το πρόγραμμα σπουδών είναι πρωτοποριακό και το προπτυχιακό μοναδικό διεθνώς. Σχεδιάστηκε επί σειρά ετών στη Ρώμη από μια διεθνή ομάδα κορυφαίων εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής νομικής σκέψης με επικεφαλής τον συνταγματικό δικαστή και τ. Πρωθυπουργό της Ιταλίας, καθηγητή Τζουλιάνο Αμάτο. 
 • Διδάσκουν αναγνωρισμένες διεθνείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Η Σχολή υποστηρίζεται από ένα δίκτυο 30 και πλέον Πανεπιστημίων σε περισσότερες από 20 χώρες. 
 • Φοιτητές της ELGS είχαν την ευκαιρία για πρακτική άσκηση στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, στη Γενεύη και σε άλλους διεθνείς Οργανισμούς.
 • Τα πτυχία είναι ισότιμα με εκείνα των Ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων (άρθρο 76 του ν. 4310/2014)

Στιγμιότυπο από τη 2η Τελετή Αποφοίτησης

Η διεθνής Σχολή European Law and Governance School (ELGS)  δεν είναι κολλέγιο ή ιδιωτική σχολή. Υπάγεται στο διεθνές δημόσιο δίκαιο και λειτουργεί υπό τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου που είναι ο μόνος διεθνής Οργανισμός που έχει έδρα την Ελλάδα. 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο