Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Social Impact Hackathon!

Στις 29 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Εκδήλωση για την προώθηση της πράσινης κοινωνικής επιχειρηματικότητας και του εθελοντισμού!

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

12:00 – 14:00: Στρογγυλή τράπεζα με τη συμμετοχή ειδικών σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν γύρω από καίριες πτυχές του τομέα, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοβουλιών της κοινωνικής οικονομίας, που μπορούν να ενδυναμώσουν τον εθελοντισμό και να τονώσουν την απασχολησιμότητα των νέων, ανοίγοντας τον  δρόμο για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.

14:00 – 15:00: Παρουσίαση 3 + 3 καλών πρακτικών κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα.

15:00 – 18:00: Οι συμμετέχοντες θα έχουν δύο ώρες στη διάθεσή τους για να διαμορφώσουν τα βασικά σημεία της ιδέας τους και να την παρουσιάσουν (5 λεπτά) σε μια Κριτική Επιτροπή. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής θα απαρτίζονται από ειδικούς από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο, που θα στηρίξει την υλοποίησή τους. Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν καθοδήγηση (coaching) για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό Green Ideas Greece 2021.

Παίρνοντας μέρος στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να προτείνετε μια δράση στο πεδίο της πράσινης κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να λάβετε ένα από τα τρία χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 5.500€ (1 βραβείο αξίας 2.500€ και 2 βραβεία 1.500€) για να την υλοποιήσετε!
 
Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε πρακτική άσκηση σε εθελοντική βάση σε ΜΚΟ/φορέα κοινωνική επιχειρηματικότητας για ένα μήνα, αποκτώντας χρήσιμη προϋπηρεσία και ευκαιρίες δικτύωσης!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
 
Σημαντικό: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο events@higgs3.org.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο