Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Διαδικτυακά Σεμινάρια: Εκπαίδευση, Κοινωνία, Επιστήμη και Πολιτισμός: Ερωτήματα, προκλήσεις και αλλαγές στην (μετα) Covid-19 εποχή

Το Κέντρο Αριστείας για την Έρευνα & Καινοτομία στις Κοινωνικές Επιστήμες, τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες σας προσκαλεί στη σειρά σεμιναρίων με τίτλο: «Εκπαίδευση, Κοινωνία, Επιστήμη και Πολιτισμός: Ερωτήματα, προκλήσεις και αλλαγές στην (μετα) Covid-19 εποχή». Ερευνητές και εκπαιδευτικοί από διάφορες βαθμίδες συναντιούνται για να συζητήσουν και να αναδείξουν τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν εν καιρώ πανδημίας, τρόπους με τους οποίους έχουν ανταποκριθεί, αλλά και πιθανές θετικές αλλαγές στο χώρο της εκπαίδευσης. Απώτερος σκοπός της σειράς αυτής των σεμιναρίων είναι να συγκεράσει τάσεις εφαρμοσμένης και καινοτόμας έρευνας και θεωρητικές προοπτικές, και να συγκεντρώσει ερευνητές και επαγγελματίες οι οποίοι μοιράζονται κοινά ερωτήματα και ανησυχίες, δίνοντας ευκαιρίες ενεργής εμπλοκής τους με την κοινωνία.

Τα σεμινάρια αφορούν ερευνητές, επαγγελματίες και γονείς.

Τα σεμινάρια διαρκούν περίπου 60 λεπτά, είναι δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

  • 3 Φεβρουαρίου 2021, 18:30

Το παιχνίδι ως πλαίσιο δημιουργικής μάθησης και η μάθηση ως συγκείμενο ελεύθερου παιχνιδιού στο νηπιαγωγείο. Παραδείγματα Φυσικών Επιστημών και Μαθηματικών εν καιρώ covid-19.

  • 3 Μαρτίου 2021, 18:30

Η δημιουργική κίνηση και το μουσείο συναντιούνται εξ’ αποστάσεως: Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Υλικού & Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

  • 17 Μαρτίου 2021, 18:30

Covid είναι, θα περάσει! Τι μάθαμε από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με παιδιά 5-7 ετών που θα μπορούσαμε να κρατησουμε στη μετά-covid εποχή στην εκπαιδευτική μας πρακτική;

  • 14 Απριλίου 2021, 18:30

Άτυπες διαδικασίες μουσικής διδασκαλίας - μάθησης σε εξ’ αποστάσεως μαθήματα Μουσικής.

  • 12 Μαΐου 2021, 18:30

Ψηφιακή Ενιαία Εκπαίδευση: Από τη Θεωρία στην Πράξη κατά την περίοδο του Covid-19.

  • 26 Μαΐου 2021, 18:30

Ακτιβισμός νεολαίας για κλιματική δικαιοσύνη και η συνθήκη της πανδημίας COVID-19.

  • 16 Ιουνίου 2021

Η ευημερία και ευτυχία των μαθητών/τριών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα σεμιναρίων.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο