Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Red Bull Basement

Είσαι φοιτητής; Έχεις μια ιδέα γύρω από ένα θέμα τεχνολογίας και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;

Το Red Bull Basement δίνει τη δυνατότητα στους καινοτόμους φοιτητές από όλους τους τομείς να ξεκινήσουν τις ιδέες τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές. Ο στόχος είναι να συνδεθούν και να εμπνευστούν όλοι οι φοιτητές, να προκαλέσουν εποικοδομητικά το status quo και να έχουν θετικές επιπτώσεις, τώρα και για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να είσαι επιχειρηματίας ή εφευρέτης για να συμμετάσχεις - όλοι είναι καλεσμένοι στο brainstorming. Το αποκορύφωμα είναι ένας Παγκόσμιος Τελικός, όπου οι φιναλίστ ζωντανεύουν τις ιδέες τους. Στην πορεία υπάρχουν ευκαιρίες για δικτύωση, καθοδήγηση από ειδικούς και άλλα.

Πρόγραμμα:

Αίτηση: 01/09-25/10

Σκεφτείτε την ιδέα σας και περιγράψτε την σε ένα βίντεο μάξιμουμ 60 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια, ανεβάστε το βίντεο και τη δήλωσή σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτός δεν είναι ένας διαγωνισμός ταινιών: η ιδέα σας είναι αυτή που έχει σημασία. Μια ομάδα μπορεί να αποτελείται από ένα ή δύο άτομα. Βεβαιωθείτε ότι ο καθένας είναι τουλάχιστον 18 ετών, εγγεγραμμένος φοιτητής και μιλά αγγλικά.

Community Shout-Outs: 01/09-25/10

Το κοινό μπορεί να δώσει στην ιδέα σας ένα shout-out που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε. Μόλις κλείσουν οι αιτήσεις, θα αποκαλύψουμε πόσα shout-outs λαμβάνει κάθε ιδέα. Tα shout-outs από την κοινότητα θα αποτελέσουν μέρος των κριτηρίων, οπότε δείξτε ότι ο κόσμος χρειάζεται αυτήν την ιδέα και λάβετε υποστήριξη από τους φίλους, την οικογένειά σας και άλλους γύρω σας.

Επιλογή: 25/10-02/11

Μια ομάδα κριτών θα επιλέξει τους φιναλίστ βάσει των κριτηρίων: δυνατότητα υλοποίησης, αντίκτυπο, δημιουργηκότητα και shout-outs που έγιναν από το κοινό

Ανάπτυξη: 02/11-12/12

Αυτή η φάση έχει να κάνει με το να δώσεις ζωή στην ιδέα σου! Κάθε φιναλίστ ομάδα, μία από κάθε συμμετέχουσα χώρα, θα έχει πρόσβαση σε ένα χώρο εργασίας, 1 - 1 συνεδρίες με διεθνείς μέντορες και πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων του κλάδου της καινοτομίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: 13-15/12

Αυτό είναι: τρεις συναρπαστικές μέρες με εργαστήρια, συνεδρίες καθοδήγησης και πολλά άλλα, με αποκορύφωμα το μεγάλο Final Pitch και ανακοίνωση του Παγκόσμιου Νικητή του 2021. Οι επιχειρηματικές σχέσεις και οι διασυνδέσεις θα δημιουργηθούν με σκοπό την πρόσβαση σε μερικούς από τους πιο μεγαλύτερους οραματιστές του κόσμου.

Τελική Παρουσίαση: 15/12

Την τελευταία ημέρα, οι ομάδες θα παρουσιάσουν το Final Pitch στους παγκόσμιους κριτές. Μία ιδέα θα ανακηρυχθεί Global Winner 2021, αλλά όλοι επιστρέφουν στο σπίτι τους με βελτιωμένες δεξιότητες, νέες γνώσεις και ένα διευρυμένο δίκτυο. Πώς θα εξελίξουν τις ιδέες τους στη συνέχεια;

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 

Συχνές Ερωτήσεις

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο