Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση σε Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εξειδίκευσης που διοργανώνει στη θεματική «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του covid-19».

Η διάρκεια του είναι 8 ώρες και συνδυάζει την θεωρητική τεκμηρίωση και την πρακτική εφαρμογής εργαλείων επάνω σε στρατηγικές (α) πράσινης ανάπτυξης σε λειτουργίες των επιχειρήσεων, (β) πράσινης ανάπτυξης σε υποδομές και εγκαταστάσεις και (γ) εργαλεία marketing και επικοινωνίας.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι η Κυριακή 18 Απριλίου και η Κυριακή 25 Απριλίου

Για το έτος 2020-2021, το πρόγραμμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε 50 συμμετέχοντες. Αυτοί θα επιλεγούν ανάμεσα σε όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους αξιολογώντας το βιογραφικό τους, τις σχετικές σπουδές, την επαγγελματική εμπειρία και την εξειδίκευσή τους.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές, σπουδαστές, νέους ή δυνητικούς επιχειρηματίες, και άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τουρισμό ή έχουν σχέση με τουριστικές δραστηριότητες και επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες γύρω από στρατηγικές πράσινων στρατηγικών σε λειτουργίες, δομές και εργαλείων μάρκετιγνκ σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/ahh1wUzQKinUhT2A9 . Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι έως τις 12 Απριλίου 2021.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και σχετικό υλικό με τις θεματικές του προγράμματος εξειδίκευσης.

Για το έτος 2020-2021 η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης με την χρήση πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Ο σύνδεσμος παρακολούθησης θα αποσταλεί στους επιλεγέντες μέσω email.

Το πλήρες πρόγραμμα, με όλες τις σχετικές πληροφορίες, βρίσκεται αναρτημένο στον εξής σύνδεσμο: http://www.poru.eu/πρόσκληση-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος/.

Για κάθε απορία, διευκρίνιση ή άλλο ζήτημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 891 796 και μέσω email στο uri@uom.edu.gr καθώς και στο public-opinion-research-unit@uom.edu.gr.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο