Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών για την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης κοινωνικής επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Child Guarantee (Εγγύηση για το Παιδί) που υλοποιούν ο ΟΑΕΔ και το γραφείο της Unicef στην Ελλάδα

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών σχετικά με την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης κοινωνικής επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Child Guarantee (Εγγύηση για το Παιδί), που υλοποιούν ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και το γραφείο της Unicef στην Ελλάδα.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των νέων με στόχο την δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων με πολλαπλά οφέλη στους ίδιους, αλλά και στην κοινωνία.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε 1 τμήμα των 25 ατόμων, ακολουθώντας το μοντέλο της εξ’ αποστάσεως μάθησης, με βάση τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού COVID 19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr στην ενότητα Νέα και Ανακοινώσεις.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΚΕΚ Ρέντη από Παρασκευή 29-10-2021 έως και Παρασκευή 05-11-2021, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), είτε με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά και ώρα από 8:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Κανένα απολύτως δικαιολογητικό δε γίνεται δεκτό μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.

Προκήρυξη

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο