Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκηρύξεις υποτροφιών Ιδρύματος Ευγενίδου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Αθήνα, Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.Τέσσερις νέες προκηρύξεις υποτροφιών με, συνολικά, εικοσιπέντε (25) νέες υποτροφίες δημοσίευσε το Ίδρυμα Ευγενίδου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση των νέων στο επιστημονικό και τεχνικό πεδίο και εκπληρώνοντας τον κοινωφελή σκοπό του. 

Οι προκηρύξεις υποτροφιών αφορούν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, αλλά και μεταδευτεροβάθμιες σπουδές σε τεχνικές σχολές στην Ελλάδα. 

Αναλυτικότερα, το Ίδρυμα Ευγενίδου προκηρύσσει:

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο 175 64, τηλ.: 210-9469600), σύμφωνα με τους όρους και τις προθεσμίες που αναφέρει η κάθε προκήρυξη. 

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν ατομικά σε κάθε επιτυχόντα και κάθε επιλαχόντα υποψήφιο με e-mail ή/και τηλεφωνικά, θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Ιδρύματος Ευγενίδου με τον αριθμό κατάθεσης της αίτησης και χωρίς προσωπικά στοιχεία, στις ημερομηνίες που αναφέρουν οι προκηρύξεις.

Δείτε τις προκηρύξεις των υποτροφιών του Ιδρύματος Ευγενίδου εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου Ιδρύματος Ευγενίδου
κα Λία Κούτσικα
2109469684, koutsika@eef.edu.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο