Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης 2022: Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας Ερευνητική Μονάδα Ενεργειακής Αειφορίας ΦΩΣ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας της Ερευνητικής Μονάδας Ενεργειακής Αειφορίας ΦΩΣ του Πανεπιστημίου Κύπρου δίνει την ευκαιρία σε προπτυχιακούς φοιτητές να εμπλακούν στο ερευνητικό δυναμικό της ομάδας για την καλοκαιρινή περίοδο 2022 (Μάιος - Σεπτέμβριος).

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να είναι προπτυχιακοί φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών H/Y, Φυσικής ή Μαθηματικών από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο.

Απαραίτητα προσόντα:

  • υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση
  • έντονο ενδιαφέρον για τις ερευνητικές δραστηριότητες της Ερευνητικής Μονάδας ΦΩΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν, το αργότερο μέχρι 4 Απριλίου 2022, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις foss.vacancies@gmail.com και pvtech@ucy.ac.cy τα ακόλουθα:

  • βιογραφικό Σημείωμα
  • αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
  • ημερομηνίες διαθεσιμότητας (επιλέξτε οποιαδήποτε περίοδο Μαΐου - Σεπτεμβρίου 2022)

Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά με το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας της Ερευνητικής Μονάδας Ενεργειακής Αειφορίας ΦΩΣ:

Το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας της Ερευνητικής Μονάδας Ενεργειακής Αειφορίας ΦΩΣ του Πανεπιστημίου Κύπρου, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ερευνητική και τεχνολογική ανάπτυξη της αειφόρου ενέργειας, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο κύριος στόχος είναι να επιτευχθούν οι ενεργειακοί και περιβαλλοντικοί στόχοι που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου και της Μονάδας. Επόμενο σημαντικό βήμα είναι να καταστεί Ενεργειακό Κέντρο Αριστείας που θα λειτουργεί σαν ένα ενεργό εργαστήριο για την ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ερευνητικής εργασίας, με απώτερο σκοπό την επιστημονική, τεχνολογική και εκπαιδευτική καινοτομία.

Ιστοσελίδα Εργαστηρίου ΦΩΣ: pvtechnology.ucy.ac.cy/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο