Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης: Στατιστική Ανάλυση μέσω SPSS & Μεθοδολογία Ερευνητικής Εργασίας στις Επιστήμες Υγείας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Αξιοπιστίας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Εργαστηριακή Αιματολογία, διοργανώνει και λειτουργεί σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καινοτόμο Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης που οδηγεί σε πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, με τίτλο Στατιστική Ανάλυση μέσω SPSS & Μεθοδολογία Ερευνητικής Εργασίας στις Επιστήμες Υγείας.

Το πρόγραμμα έχει αντικείμενο αφενός την επεξεργασία, ανάλυση και παρουσίαση Ιατρικών και Βιολογικών δεδομένων με την χρήση ειδικών λογισμικών και νέων τεχνολογιών και αφετέρου την μεθοδολογία έρευνας στον ευρύτερο χώρο της Ιατρικής και συναφών επιστημών.

Η εκπαίδευση διακρίνεται σε δύο ενότητες:

  1. Στατιστική επεξεργασία και Ανάλυση Ιατρικών Δεδομένων με SPSS
  2. Σχεδιασμός μεθοδολογία και Παρουσίαση Ιατρικής Έρευνας

Σκοπός της πρώτης ενότητας είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές μεθόδους συλλογής, ανάλυσης και παρουσίασης δεδομένων στο χώρο των Επιστημών της Υγείας, ενώ σκοπός της δεύτερης ενότητας είναι η γνωριμία των εκπαιδευόμενων με τις βασικές αρχές σχεδιασμού κλινικών και επιδημιολογικών μελετών, καθώς επίσης και με τις βασικές αρχές συγγραφής, υποβολής σε διεθνή έγκριτα περιοδικά και συνέδρια καθώς και παρουσίασης επιστημονικής εργασίας. Ο γόνιμος συνδυασμός της θεωρίας και της πρακτικής άσκησης αποτελεί βασική επιδίωξη του μαθήματος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακών Τμημάτων: Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Βιολογικού, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής και σε απόφοιτους Σχολών Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του ΠΜΣ δικαιούνται έκπτωση  έως 50%.

  • Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση (Σύγχρονη)
  • 28 ΩΡΕΣ
  • Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων:  03-02-2021
  • Έναρξη Μαθημάτων: 05-02-2021
  • 4 ECTS

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Προγράμματος. 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο