Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης: "Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικοί παράγοντες: Αναγεννητικές ιδιότητες και κλινικές εφαρμογές"

Το Εργαστήριο Αξιοπιστίας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Εργαστηριακή Αιματολογία – HemQcR, ύστερα από έγκριση του Κέντρου Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προκηρύσσει Πρόγραμμα 84 ωρών που οδηγεί σε Πιστοποιητικό Δια Βίου Εκπαίδευσης με τίτλο: «Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικοί παράγοντες: Αναγεννητικές ιδιότητες και κλινικές εφαρμογές»

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής που θέλουν να επιμορφωθούν σχετικά με το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (Platelet Rich Plasma, PRP) και τους αυξητικούς παράγοντες του. Επίσης στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι:

  • Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης α) ΕΠΑΛ του Τομέας Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας και β) ΤΕΕ του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας,
  • Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης αποφοίτους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά τις ορθές πρακτικές παρασκευής καθώς και με τις κλινικές εφαρμογές του PRP.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης ορίζεται σε τέσσερις (4) εβδομάδες, που αντιστοιχούν σε 11 ECVET (European Credit system for Vocational Education & Training).

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και προσφέρονται μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (MS TEAMS) Τετάρτη 15:00-21:00, Πέμπτη 15:00-21:00, Παρασκευή 17:00-21:00 & Σάββατο 10:00-18:00.

Κόστος Προγράμματος: 650 €
*Παρέχεται έκπτωση στα δίδακτρα 20% σε ειδικές κατηγορίες εκπαιδευομένων:

  1. Άνεργους.
  2. Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες.
  3. Πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων.
  4. Οικονομικά κριτήρια (χαμηλόμισθοι).

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Αναστάσιος Κριεμπάρδης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών

Έναρξη Μαθημάτων: 07-02-2022

Λήξη Μαθημάτων: 02-03-2022

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 16-01-2022

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος ή στην ιστοσελίδα του Κέντρου & Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής 

Για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Προγράμματος στο email: akrieb@uniwa.gr ή με την Γραμματεία του Εργαστηρίου στο email: relabaima@uniwa.gr

Αιτήσεις ηλεκτρονικά στην διεύθυνση εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο