Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΟΤS Summer Camp 2022 για απόφοιτους Πληροφορικής

Η OTS πιστεύει στην διαρκή εκπαίδευση και μάθηση. Επιθυμώντας να βρίσκεται δίπλα στους νέους αποφοίτους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας, προσφέρει ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για 2 εβδομάδες, πάνω σε τεχνολογίες προγραμματισμούagile μεθοδολογίες οργάνωσης, πρακτική εφαρμογή των γνώσεων με την υλοποίηση ενός project και την συνεχή καθοδήγηση ενός μέντορα από την εταιρεία.

Το OTS Summer Camp 2022 ανοίγει 15 θέσεις για ενθουσιώδεις απόφοιτους Πληροφορικής, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να εφαρμόσουν στην πράξη όσα έμαθαν και να αποκτήσουν εμπειρία από ένα προκλητικό project. Για 2 εβδομάδες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο που οι ομάδες της OTS οργανώνουν τα project τους, θα ακολουθήσουν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω σε όλες τις βασικές τεχνολογίες και θα κληθούν να υλοποιήσουν ένα ομαδικό project.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 11 Ιουλίου – 22 Ιουλίου 2022

Τόπος διεξαγωγής: Θεσσαλονίκη

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και για τους 15 συμμετέχοντες/συμμετέχουσες που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας αξιολόγησης, είναι πλήρως επιδοτούμενο από την ΟΤS.

Όσοι/όσες ολοκληρώσουν επιτυχώς το OTS Summer Camp θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μία πρόταση συνεργασίας με την OTS.

Θέλεις να εκπαιδευτείς πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που ζητά η αγορά εργασίας σήμερα, να ζήσεις την εμπειρία εργασίας σε μια μεγάλη εταιρεία και να συνεργαστείς με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς;

Αν ναι, τότε υπέβαλε την αίτησή σου εδώ μέχρι τις 8 Ιουλίου 2022.

Απαιτήσεις:

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ πάνω στην Πληροφορική
  • Βασικές γνώσεις αντικειμενοστραφή προγραμματισμού και Βάσεων Δεδομένων

Benefits:

  • Εκπαίδευση πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μεθοδολογίες
  • Εμπειρία εργασίας σε ένα ομαδικό project
  • Καθοδήγηση μέντορα στην διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος
  • Μια εντυπωσιακή εμπειρία ενός εντατικού προγράμματος με πολλές δραστηριότητες και γνωριμία με νέους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος
  • Προοπτική συνεργασίας με την OTS

Η OTS, είναι μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του software development. Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Εθνικά Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Η OTS αξιοποιώντας την 30χρονη εμπειρία της και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει αναδειχθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που παράλληλα διαθέτει την φρεσκάδα και την καινοτομία μιας start-up, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα state-of-the-art, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ots.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο