Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν οnline εργαστήρια "Patras Codecamp 2021"

To Patras Codecamp μιλά για όλες τις προκλήσεις και τους κινδύνους αλλά και για τις λύσεις και δυνατότητες που μας προσφέρουν οι ίδιες τεχνολογίες.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, από τις 10πμ έως τις 6μμ, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του Patras Codecamp 2021 η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά σε Facebook και YouTube! Θα έχουν εκλεκτούς προσκεκλημένους από εταιρείες, οργανισμούς και κοινότητες και θα μιλήσουν για Τεχνολογία, Καινοτομία, Απασχολησιμότητα και τις Ψηφιακές Δεξιότητες μέσα από 5 θεματικές ενότητες.

  • Ενότητα 1η: Τεχνολογική καινοτομία και αντίκτυπος
  • Ενότητα 2η: Ψηφιακές δεξιότητες, απασχολησιμότητα και αγορά εργασίας
  • Ενότητα 3η: Πρόσβαση της τρίτης ηλικίας στην τεχνολογία
  • Ενότητα 4η: Τεχνολογία χωρίς περιορισμούς για όλες και όλους
  • Ενότητα 5η: Ψηφιακή ασφάλεια και προστασία: Τεχνολογία και εκπαίδευση

Δείτε το πρόγραμμα της εναρκτήριας εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Patras Codecamp και παρακολουθήστε τη ζωντανά μέσα από τα social media:

Άνοιξαν οι φόρμες εγγραφών για τα online workshops

27 διαφορετικά εργαστήρια από 40 και πλέον επαγγελματίες στην τεχνολογίας και τον προγραμματισμού είναι πλέον διαθέσιμα προς παρακολούθηση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

To Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα online εργαστήρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών, για μικρούς και μεγάλους.

Online εργαστήρια για ενήλικες: 20 εργαστήρια με θεματικές όπως: Docker, Microservices & Kubernetes, Διαδίκτυο των πραγμάτων, Cloud technologies, Game Development, Unity, Mobile apps, WordPress, ML.NET CRM platforms, Big Data, React JS, Τεχνητή Νοημοσύνη κ.ά.

Online εργαστήρια για παιδιά (από 8 έως 17 ετών): 7 εργαστήρια με στόχο να εισάγουν τον συναρπαστικό κόσμο του προγραμματισμού και της τεχνολογίας σε μαθητές απ’ όλη την χώρα με θεματικές όπως: Προστασία προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο, Arduino, Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Mobile Apps κ.ά.

Τα εργαστήρια είναι δίωρα και διαχωρίζονται ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας σε Αρχαρίων, Προχωρημένων και Όλα τα επίπεδα.

Κάντε την εγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας της δράσης μέχρι και την Πέμπτη 11/11 στους παρακάτω συνδέσμους:

Το Patras Codecamp ξεκίνησε το 2016 και διοργανώνεται κάθε έτος, στα πλαίσια του EU Code Week. Στόχος του είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, ενώ φιλοδοξεί να φέρει νέους και νέες σε επαφή με το αντικείμενο της τεχνολογίας και να βοηθήσει να κλείσει το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών. Συνοδοιπόρους σε αυτό το εγχείρημα έχουμε πολλές εταιρείες, οργανισμούς και κοινότητες τεχνολογίας που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Το Patras Codecamp αποτελεί μία διοργάνωση της InterMediaKT, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του κόμβου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας POS4Work

Με την χορηγία των: 

  • Gold Χορηγοί: Citrix, Deloitte, PwC, Think Silicon
  • Silver Χορηγοί: Agile Actors, Project Agora Bronze Χορηγοί: Code4Thought, Yodiwo

Περισσότερες Πληροφορίες

FacebookInstagram

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο