Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ από το ΤΕΠΑΚ | Το Πτυχίο που σε κάνει περιζήτητο!

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ, ένα από τα σύγχρονα αντικείμενα της παγκοσμιοποιημένης και ψηφιακής εποχής, θα προσφέρει, στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, το νέο Τμήμα Δημόσιας Επικοινωνίας της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης και Συντονιστής του Προγράμματος, Καθηγητής Γεώργιος Πανηγυράκης, σημειώνει πως το νέο πρόγραμμα πτυχίου στην Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών στην Κύπρο, σχεδιασμένο με διεθνή πρότυπα, που σκοπό έχει να εκπαιδεύσει και να καλλιεργήσει ταλαντούχους και αφοσιωμένους στην επιστήμη νέους που έχουν το ακριβές προφίλ που αναζητά η οικονομία για να διασφαλίσει την αειφόρο ανάπτυξή της. 

Το καινοτόμο και σφαιρικό πρόγραμμα σπουδών στην Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, προσθέτει, μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτά που προσφέρονται από ελάχιστα αγγλοσαξονικά πανεπιστήμια υψηλής ποιότητας. Στο σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών έχουν ληφθεί υπ’ όψη τα καλύτερα προγράμματα και οι συζητήσεις με κορυφαίους ακαδημαϊκούς από τα πανεπιστήμια: Northewestern University, San Diego University, University of Glasgow, Villanova University, University of Salford κλπ.

Σκοπός του προγράμματος σπουδών, όπως αναφέρει, είναι να βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν ένα σύνολο γνώσεων και δεξιοτήτων με ένα καινοτόμο στρατηγικό τρόπο σκέψης, ενώ παράλληλα να αποκτήσουν μια πρακτική τεχνογνωσία στην Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ, ικανή να εφαρμοστεί στις τοπικές, αλλά και στις διεθνείς επιχειρήσεις και κρατικούς, μη κερδοσκοπικούς και κοινωφελείς οργανισμούς.

Αναφέρει, επίσης, πως προσφέρει τις πιο ενημερωμένες διαλέξεις που σπάνια περιλαμβάνονται σε άλλα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης στο μάρκετινγκ ή την επικοινωνία όπως:

  • Μάρκετινγκ Πέντε Αισθήσεων 
  • Διαχείριση Αντιλήψεων
  • Διαπολιτισμική και Μη Λεκτική Επικοινωνία
  • Εσωτερικό Μάρκετινγκ 
  • Επιχειρησιακή Ηθική και Δεοντολογία
  • Δημιουργικός Σχεδιασμός και Δημιουργική Σκέψη
  • Αγοραστική Ατμόσφαιρα Καταστημάτων και Χώρων Υποδοχής

Το πρόγραμμα πτυχίου στην Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ απευθύνεται σε φιλόδοξους νέους που απαιτούν και επιδιώκουν την αριστεία.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ εδώ και στο άρθρο του Κοσμήτορα της Σχολής και Συντονιστή του Προγράμματος, Καθηγητή Γεώργιου Πανηγυράκη εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο