Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νικητής του Βραβείου IELTS 2021

Το Βραβείο IELTS 2021, ύψους £10,000 δόθηκε και φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά. Το Βραβείο IELTS του British Council έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει έναν σπουδαστή υψηλού επιπέδου που έχει κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του/της και που έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει στην κοινωνία με όσα αποκόμισε από την εμπειρία των σπουδών του/της.

Η διαδικασία αιτήσεων διήρκεσε τέσσερις μήνες με σχεδόν 250 αιτούντες να έχουν επιτυχημένες αιτήσεις που πληρούσαν τα δεδομένα κριτήρια.

Μετά από το στάδιο της προεπιλογής με λεπτομερή αξιολόγηση όλων των κριτηρίων και των προσωπικών δηλώσεων, πέντε επιλαχόντες επιλέχθηκαν για να προχωρήσουν στο στάδιο της προσωπικής συνέντευξης με αντιπροσώπους της ομάδας του IELTS και Εκπαίδευσης του British Council.

Από το τελικό στάδιο αξιολόγησης ο Θωμάς Τσιχτής επιλέχθηκε ως ο νικητής του έβδομου Βραβείου IELTS. Ο Θωμάς θα παρακολουθήσει το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 το μεταπτυχιακό MSc Social and Cultural Psychology στο πανεπιστήμιο της επιλογής του, το London School of Economics and Political Science, στη Βρετανία. Το British Council με το IELTS Award 2021, ύψους £10,000, θα καλύψει μέρος των διδάκτρων των σπουδών του.

Ο Θωμάς είναι απόφοιτος Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διάλεξε να παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό MSc Social and Cultural Psychology στο πανεπιστήμιο London School of Economics and Political Science γιατί θεωρεί ότι είναι μία μοναδική ευκαιρία που θα τον βοηθήσει να καλλιεργήσει τις δεξιότητές του και αναπτύξει τις γνώσεις του ως υποψήφιος επαγγελματίας στον τομέα της εκπαιδευτικής και κλινικής ψυχολογίας.

Μέσω του μεταπτυχιακού αυτού, ο Θωμάς, φιλοδοξεί να μελετήσει σε βάθος τις κοινωνικές και ψυχολογικές διαδικασίες μέσω των οποίων τα παιδιά αναπτύσσονται και προσαρμόζονται στις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο. Όπως ανέφερε «Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα με βοηθήσει να αναπτυχθώ σε προσωπικό επίπεδο και να αποκτήσω την εκπαίδευση και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαδικασιών κοινωνικής ανέλιξης που αφορούν την ψυχολογική ανάπτυξη, την ευημερία και τα δικαιώματα των παιδιών. Επίσης, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθώ με τις εκπαιδευτικές και νομικές διαδικασίες σχετικά με τα θέματα της υγιούς παιδικής ανάπτυξης, υποστήριξης και προστασίας των παιδιών».

Ως νικητής του Βραβείου IELTS 2021, ο Θωμάς θα λειτουργήσει σαν πρέσβης μέσα στην κοινότητα του IELTS, ώστε να δικτυωθεί και να μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν ανώτατες σπουδές.

Το British Council δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, ενώ επικεντρώνεται τρεις βασικούς τομείς – Αγγλικά, εκπαίδευση & κοινωνία, και τέχνες.

Η προκήρυξη του βραβείου γίνεται κάθε χρόνο. Δείτε την τελευταία προκήρυξη εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο