Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο σεμινάριο “I am Remarkable!” στο πλαίσιο του ReWoman, από τη Grow with Google

Στο πλαίσιο της νέας του πρωτοβουλίας «ReWoman» το Ίδρυμα Λαμπράκη καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν δωρεάν στο online σεμινάριο “I am Remarkable!” που προσφέρεται σε συνεργασία με τη Grow with Google.

Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:00-19.00. Η παρακολούθησή του προϋποθέτει την υποβολή σχετικής αίτησης εδώ το αργότερο μέχρι τις 17/1/22. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή των υποψηφίων στο σεμινάριο.

Οι γυναίκες που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του “I am Remarkable!” θα λάβουν σχετική ενημέρωση και οδηγίες για την εξ αποστάσεως σύνδεσή τους με ηλεκτρονικό μήνυμα μία εβδομάδα πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο

Το “Ι Am Remarkable” αποτελεί μια δράση και πρωτοβουλία της Google που αρχικά ξεκίνησε εσωτερικά στην εταιρία, έχει όμως ήδη απλωθεί κι εκτός Google σε άλλες εταιρίες και χώρους. Έχει σαν στόχο να ενθαρρύνει τις γυναίκες αλλά κι άλλες ομάδες-μειονότητες: να νοιώθουν ενδυναμωμένες/οι στον εργασιακό χώρο, να μοιράζονται προς τα έξω τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά τους, να πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες τους και να διεκδικούν αυτά που τους αναλογούν. Η ιδέα ξεκίνησε από την Anna Vainer, ιδρύτρια του #IamRemarkable, και την φίλη της Anna Zapesochini όταν οι ίδιες πρώτα ένοιωσαν, το 2015 σε ένα Google workshop, την δυσκολία την δική τους αλλά κι άλλων γυναικών να μοιραστούν με υπερηφάνια τα επιτεύγματα τους. Αναρωτήθηκαν τότε έντονα το γιατί συμβαίνει αυτό με τις γυναίκες, ανέτρεξαν σε έρευνες για να εντοπίσουν τους λόγους και δημιουργήσαν το 2016 την δράση #IamRemarkable για να βοηθήσουν να ανατραπεί αυτή η δυσκολία και η συστολή των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν βιωματικά  τη σημασία της αυτοπροβολής στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή καθώς και να εξοικειωθούν με τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύξουν αυτήν τη δεξιότητα. Το σεμινάριο έχει συμμετοχικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης: www.lrf.gr/activities/actions/rewoman-i-am-remarkable.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο