Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στη Λογοπαθολογία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη "Λογοπαθολογία" προσφέρεται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με τις εξής κατευθύνσεις:

  • Λογοπαθολογία-Παιδιά
  • Λογοπαθολογία-Ενήλικες 

To εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Λογοπαθολογίας είναι το πρώτο πιστοποιημένο μεταπτυχιακό κλινικό πρόγραμμα στη Λογοπαθολογία στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το Πρόγραμμα παρέχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Κλινική Λογοπαθολογία, εμβαθύνει τη διεπιστημονική προσέγγιση,  και προάγει ερευνητικές δεξιότητες στη Λογοπαθολογία.

Οι κατευθύνσεις Λογοπαθολογία-Παιδιά και Λογοπαθολογία-Ενήλικες παρέχουν εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες για την πρόληψη, ανίχνευση, διάγνωση, αντιμετώπιση, και πληροφόρηση  όσον αφορά διαταραχές λόγου, γλώσσας, επικοινωνίας, και σίτισης σε παιδιά και ενήλικες διαφόρων πολιστιμικών ομάδων. Το Πρόγραμμα ενισχύει τις τεκμηριωμένες κλινικές δεξιότητες των φοιτητών για απασχόληση σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα όπως νοσοκομεία, σχολεία, ιδιωτικό τομέα, και κέντρα αποκατάστασης. Εμπλουτίζει τη γνώση και τις δεξιότητες των φοιτητών στην εκπόνηση, μελέτη και κριτική αξιολόγηση Έρευνας και Τεκμηρίωσης και προετοιμάζει τους φοιτητές για περαιτέρω σπουδές / έρευνα στη Λογοπαθολογία. Το Μεταπτυχιακό προσφέρει δυνατότητες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σε λογοθεραπευτές και συνεισφέρει στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Λογοπαθολογίας με τις τελευταίες εξελίξεις στην θεωρητική και κλινική έρευνα.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες και προσφέρει 90 ECTS. 

Προοπτικές Απασχόλησης:

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Λογοπαθολογίας προσβλέπει στην περαιτέρω εμβάθυνση των γνώσεων που παρέχονται στο πρόγραμμα πτυχίου, που θα αυξήσει την απασχολησιμότητά τους στην αγορά εργασίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος θα έχουν σημαντικά προσόντα για συνέχιση των σπουδών τους σε διδακτορικό επίπεδο. Ο σχεδιασμός του Προγράμματος Λογοπαθολογίας ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες τεκμηριωμένης Λογοθεραπευτικής εκπαίδευσης, ετοιμάζοντας τους/τις αποφοίτους στο να ανταποκριθούν στα σύνθετα προβλήματα πρόληψης, διάγνωσης, παρέμβασης, και ενημέρωσης, ειδικά για παιδιά ή ενήλικες. Οι απόφοιτοι/ες θα χρησιμοποιούν το μεταπτυχιακό τους για επαγγελματική αναβάθμιση και ανέλιξη ως εξειδικευμένοι Λογοπαθολόγοι, σε κλινικές και κέντρα Λογοθεραπείας ή Αποκατάστασης, σε νοσοκομεία, στην εκπαίδευση ή σε ερευνητικούς φορείς.

Ειδικά Κριτήρια Εισδοχής:

Οι υποψήφιοι/ες φοιτητές/τριες απαιτείται όπως έχουν ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές και κλινικές προϋποθέσεις πτυχίου Λογοθεραπείας ή Διαταραχών Επικοινωνίας με τουλάχιστο 400 ώρες κλινικής πρακτικής  εκπαίδευσης. 

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο 2024-2025.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα, τη διαδικασία εγγραφής, τα δίδακτρα και να σας αποστείλει οδηγό σπουδών με την αναλυτική περιγραφή των μαθημάτων.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο