Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mindspace Trip 2024: Εκπαιδευτικό ταξίδι στις ΗΠΑ για νέους που τους ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα

Ανακάλυψε την επιχειρηματικότητα στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιανουάριο του 2024. Το Mindspace επιστρέφει στην Silicon Valley για τρίτη φορά και μπορείς να είσαι κι εσύ μέρος της ομάδας. Στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιέχονται συναντήσεις με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως Apple, Google, Open AI,, εταιρίες, start-ups, πανεπιστήμια και ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες/επενδυτές. Αν σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις τον επιχειρηματικό κόσμο, να δικτυωθείς στην Αμερική, να ανακαλύψεις ευκαιρίες, να περιηγηθείς σε κάποια από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να συνομιλήσεις με στελέχη μεγάλων startups και εταιριών, τότε δήλωσε το ενδιαφέρον σου στο www.mindspace.gr/trip

Λίγα λόγια για το Mindspace
Το Mindspace είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με στόχο την ενδυνάμωση του επιχειρείν και της επιχειρηματικής σκέψης στους νέους. Αυτό το καταφέρνει μέσα από τις κύριες δραστηριότητές του, το Mindspace University (Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας) και το Mindspace Trip στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Από το 2017, η Mindspace έχει πάρει δεκάδες φοιτητές και early-stage ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις ΗΠΑ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δίκτυό τους, να λάβουν σχόλια από διεθνείς επενδυτές και επιχειρηματίες και να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους μάθηση στο Σαν Φρανσίσκο, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο