Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακή εκδήλωση Mindspace Patras: Διήμερο Career Meetup

Η συγκεκριμένη σειρά εκδηλώσεων εντάσσεται στη γενικότερη πρωτοβουλία του οργανισμού του Mindspace για τη διεξαγωγή MeetUps που στοχεύουν στο να διαδώσουν την ιδέα της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Το κεντρικό θέμα είναι η Επαγγελματική Σταδιοδρομία και θα δοθούν συμβουλές για ένα καλοστημένο βιογραφικό, μια επιτυχημένη συνέντευξη, τρόποι και μέθοδοι εύρεσης εργασίας με τη χρήση του διαδικτύου, καθώς θα συζητηθεί και το θέμα της δικτύωσης ως φοιτητής.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι καταξιωμένοι στο χώρο και ασχολούνται καθημερινά με διάφορες πτυχές της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Την 1η ημέρα του διήμερου Career Meetup θα μοιραστούν τις συμβουλές τους η κυρία Νάγια Αντωνίου: Career, Executive & Business Coach AC & EMCC Accredited MSc International & European Relations, η κυρία Σοφία Μακρή: People & Culture Advisor (CIPD Αssoc.), Σύμβουλος Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης- πιστοποιημένη ICF Coach (career, executive, team) & Εκπαιδεύτρια Κοινωνικών Δεξιοτήτων, και ο κύριος Γιώργος Πατρινός: Καθηγητής Φαρμακογονιδιωματικής και Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας και Διευθυντής στο Εργαστήριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Θεραπείας.

Η 1η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 15/11/2021 και ώρα 20:00-21:30 σε διαδικτυακό περιβάλλον μέσω YouTube, και μπορεί να γίνει δήλωση συμμετοχής με δωρεάν κράτηση εισιτηρίου στο eventbrite: https://bit.ly/CareerMeetupDay1

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μέσω του επίσημου YouTube Channel του Mindspace: https://bit.ly/mindspace_youtubechannel

Μετά τη συζήτηση με τους τρεις προσκεκλημένους, θα ακολουθήσει Networking με τους ίδιους τους ομιλητές και με την ομάδα μας. Περιμένουμε με χαρά να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία πάνω στην επαγγελματική σταδιοδρομία.

Παρακολουθώντας την εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε κι εσείς μια, εκ των τριών, 1-1 συνεδρία με θέμα πάνω στο career coaching, προσφορά των προσκεκλημένων.

Η 2η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 22/11/2021 και ώρα 20:00-21:30 και σύντομα θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες.

Για τυχόν ερωτήσεις που θα θέλατε να απαντηθούν από τους ομιλητές και για περισσότερες πληροφορίες: Facebook: https://bit.ly/MindspaceCareerMeetup

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο