Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

KPMG: Graduate Recruitment Program 2023

Η KPMG ανακοίνωσε την έναρξη του φετινού KPMG Graduate Recruitment Program 2023.

H αγγελία του προγράμματος έιναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της KPMG. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ.

Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, θα συνεργάζεσαι με εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες σε ενδιαφέροντα έργα, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις και αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής. Έχοντας την υποστήριξη μιας κοινότητας επαγγελματιών που εκτιμά τη διαφορετικότητα και νοιάζεται για εσένα, θα έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις ένα ευρύ, εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης, με εσωτερικά και εξωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης, καλλιεργώντας τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για μια λαμπρή καριέρα! 

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις υπηρεσίες της KPMG και να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία, καθώς και για το μοναδικό Employee Value Proposition.

H Social Media Campaign του προγράμματος είναι live και μπορείτε να ακολουθήσετε τα προφίλ της KPMG σε LinkedIn, Facebook and Instagram για περισσότερα νέα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email GraduateProgram@kpmg.gr.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο