Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

It's Earth O'Clock

Τόσο η συνεχής εξόρυξη ορυκτών καυσίμων, όσο και η ατελέσφορη χρήση ενέργειας συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή. Η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ο σχεδιασμός “έξυπνων”, φιλικών προς το περιβάλλον πόλεων δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια αλλά ανάγκη. 

Το BEST Thessaloniki διοργανώνει και φέτος ένα πολυήμερο ακαδημαϊκό σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12-16 Απριλίου, με θέμα “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Βιωσιμότητα”. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Αειφόρο Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα, τα Βιοκαύσιμα και τις τεχνολογίες της κυκλικής οικονομίας. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία σειρά διαλέξεων από εξειδικευμένους καθηγητές του ΑΠΘ και να συμμετάσχουν σε διαδραστικά workshops, τα οποία θα διοργανωθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου από εταιρείες του χώρου. Θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με το συγκεκριμένο τομέα, να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες, να ρίξουν μία ματιά στο μέλλον και να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμογές. 

Εκτός αυτών, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την εμπειρία της συνεργασίας και θα δημιουργήσουν ένα κοινωνικό δίκτυο τόσο με άλλους φοιτητές, όσο και με εκπροσώπους εταιρειών. 

Με το πέρας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν σε όλες τις διαλέξεις θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης: εδώ.  

Εκδήλωση στο Facebook

Instagram

LinkedIn

Δήλωση Συμμετοχής μέχρι 2 Απριλίου 2021.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο