Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ημέρα Ενημέρωσης με θέμα: «Γνωρίστε την Microsoft: Επαγγελματικές ευκαιρίες και εκπαίδευση»

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με Microsoft Hellas διοργανώνουν “Ημέρα Ενημέρωσης” με θέμα: «Γνωρίστε την Microsoft: Επαγγελματικές ευκαιρίες και εκπαίδευση».

Ημέρα Διεξαγωγής: Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
Ώρα Διεξαγωγής: 13:00 - 14:00
Τρόπος Διεξαγωγής: Microsoft Teams 
 

Απευθύνεται: Σε φοιτητές/τριες/ απόφοιτους και επαγγελματίες Πληροφορικής για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα της Ημέρας Ενημέρωσης έχει ως εξής:

  • Microsoft For Students, Importance of industry training and certifications
    Vanessa Antoniadou, Learning Solutions Specialist, Microsoft Greece, Cyprus and Malta
  • Microsoft Learn Student Ambassadors Program
    Konstantinos Boutsioulis, Country Lead Greece Cyprus & Malta Microsoft Learn Student Ambassadors Gold Microsoft Learn Student Ambassador
  • Get started with Microsoft Azure
    Demetris Bakas, Deputy Country Lead Cyprus Microsoft Learn Student Ambassadors, Gold Microsoft Learn Student Ambassador

Αιτήσεις:

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα εδώ για να σταλεί ο σύνδεσμος της εκδήλωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ομιλητές:

Δημήτρης Μπάκας
Ο Δημήτρης Μπάκας είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Πατρών. Αποτελεί έναν από τους Gold Microsoft Learn Student Ambassadors στο ελληνικό community, καθώς και Deputy Country Leader για την Κύπρο. Ασχολείται με software engineering και πιο συγκεκριμένα με τον τομέα του Artificial Intelligence.

Κωνσταντίνος Μπουτσιούλης
Ο Κωνσταντίνος Μπουτσιούλης, απόφοιτος του ΠΕΕ ΕΕΙ- Κολλεγίου
Αθηνών, φοιτητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Country Leader για την Ελλάδα τη Κύπρο και τη Μάλτα στο πρόγραμμα Microsoft Learn Student Ambassadors από το 2019. Εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια ως Information Technology Consultant σε SharePoint Administration & Development.Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία 15 Microsoft Official Courses. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ως ομιλητής σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά Summit για τεχνολογίες Microsoft όπως το Collab days, Global Azure και ESPC.Έχει ήδη προταθεί ως Microsoft Most Valuable Professional στο SharePoint για το 2020.

Βανέσσα Αντωνιάδου
Η Βανέσσα Αντωνιάδου είναι υπεύθυνη των προγραμματών για την εκπαίδευση στη Microsoft, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Πριν από τη Microsoft είχε εργαστεί σε εταιρείες Πληροφορικής στην Κύπρο και στο Λονδίνο. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει Μεταπτυχιακά σε Business Systems Analysis and Design στο City University του Λονδινου. Ζει με την οικογένειά της στην Κύπρο.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο