Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

European Startup Universe Greece: Δωρεάν πρόγραμμα 6 εβδομάδων για ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα

Το διαδικτυακό πρόγραμμα 6 εβδομάδων αποκλειστικά για Έλληνες ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως έρχεται δυναμικά στο χώρο της καινοτομίας. Το European Startup Universe Greece είναι ένα πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στο οποίο δίνεται δωρεάν η ευκαιρία να δικτυωθούν ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα μεταξύ τους, αλλά κυρίως με τα πιο λαμπρά μυαλά της διασποράς, καθιερωμένους ιδρυτές, γνωστούς επενδυτές, σπουδαίους συμβούλους επιχειρήσεων και ειδικούς.

Οι ομάδες που θα αιτηθούν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε workshops, ευκαιρίες χρηματοδότησης και εβδομαδιαίες ζωντανές συνομιλίες Q&A με έμπειρους ιδρυτές και επενδυτές νεοφυών επιχειρήσεων. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλληλεπίδραση με την κοινότητα μέσω forum, καθώς και διάφορες προσφορές και εκπτώσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των νέων επιχειρηματιών, αλλά και η ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Το European Startup Universe της Ελλάδας προσδοκάται να περατωθεί με επιτυχία και να μεγαλώσει, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος σε νέους ιδρυτές να διαδώσουν και ενδυναμώσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Δήλωση Συμμετοχής: https://thestartupuniverse.org/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο