Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γίνε πιστοποιημένος προγραμματιστής Python με το εξ αποστάσεως επιμορφωτικό προγραμμα "Προγραμματισμός με τη γλώσσα Python"

Τελευταίες ημέρες αιτήσεων!

Το τμήμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Σύγχρονες Τεχνολογίες, της Πολυτεχνικής Σχολής και του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν δίμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Προγραμματισμός με τη γλώσσα Python».

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση φοιτητών/φοιτητριών και επαγγελματιών στην γλώσσα προγραμματισμού Python. Οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν προχωρημένα θέματα του προγραμματισμού, ενώ με το πέρας του προγράμματος θα είναι σε θέση να αναπτύξουν δικά τους προγράμματα.

Στην ύλη περιλαμβάνοντα θέματα όπως: δομές δεδομένων, έλεγχος ροής προγραμμάτων, συναρτήσεις, αρχεία, εξαιρέσεις καθώς και κλάσεις και αντικείμενα. Οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν βιβλιοθήκες της Python όπως Pandas, NumPy, Matplotlib και θα μάθουν να κάνουν Προεπεξεργασία και Οπτικοποίηση Δεδομένων. Όλα αυτά μέσα από πρακτική εφαρμογή και ένα τελικό project σε γλώσσα Python.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να πιστοποιηθεί ως προγραμματιστής της γλώσσας Python. Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης και σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις αντίστοιχες γνώσεις τους, κατόχους πτυχίου ή τελειόφοιτους που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα ως προγραμματιστές, εκπαιδευτικούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα state-of-the-art πρόγραμμα για μοριοδότηση σε ΙΕΚ, ΣΔΕ κ.λπ.

Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι επιμορφούμενοι θα είναι σε θέση να:

  1. Χρησιμοποιούν τη γλώσσα προγραμματισμού Python.
  2. Nα είναι εξοικειωμένοι με έννοιες και τον τρόπο λειτουργείας της Python.
  3. Να κατανοούν τους τύπους δεδομένων (αριθμητικούς και αλφαριθμητικούς), την έννοια των μεταβλητών, να χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκες, κ.α.
  4. Να προγραμματίζουν και να κατανοούν βασικά προγράμματα σε γλώσσα Python.
  5. Nα είναι εξοικειωμένοι με έννοιες και τον τρόπο λειτουργείας της Python σε προχωρημένα θέματα.
  6. Να κατανοούν τις Δομές Δεδομένων (Λίστες, πλειάδες και λεξικά).
  7. Να προγραμματίζουν δηλώσεις if, while και for loops.
  8. Να δουλεύουν με συναρτήσεις,
  9. Να μάθουν να δουλεύουν με αρχεία.
  10. Να δουλευουν με βιβλιοθήκες της Python (Pandas, NumPy, Matplotlib),

Περίοδος Υλοποίησης: Από 03-05-2021 έως 02-07-2021
Διάρκεια: 2 Μήνες
ECVET: 4    
Ώρες Επιμόρφωσης: 80 ώρες
Μέθοδος διδασκαλίας: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα, χωρίς την υποχρέωση παρακολούθησης διαλέξεων
Δίδακτρα: 120 ευρώ *Ισχύουν 2 δόσεις και εκπτώσεις.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δικαιούστε έκπτωση 20% για το μάθημα Τεχνολογίες και Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Elearn-Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Για την Εγγραφή σας πατήστε Python Programming - Αίτηση Εγγραφής

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο