Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: “Προχωρημένη Python με εφαρμογές στη Μηχανική Μάθηση”

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν δίμηνο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο "Προχωρημένη Python με εφαρμογές στη Μηχανική Μάθηση".

Αντικείμενο & Σκοπός Προγράμματος

Ο σκοπός του προγράμματος «Προχωρημένη Python με εφαρμογές στη Μηχανική Μάθηση» είναι η επιμόρφωση φοιτητών/φοιτητριών και επαγγελματιών στην γλώσσα προγραμματισμού Python και τη Μηχανική Μάθηση. Οι εκπαιδευόμενες-οι θα γνωρίσουν βιβλιοθήκες της Python για Μηχανική Μάθηση (Scikit-learn, Tensorflow, keras). Θα μάθουν να κάνουν Προεπεξεργασία Δεδομένων (Data Munging), Οπτικοποίηση Δεδομένων (Data Visualization) καθώς και  Προγνωστική Ανάλυση (Predictive Analytics) με χρήση αλγορίθμων Μηχανικής μάθησης. Θα παρουσιαστούν σημαντικά θέματα στη Μηχανική Μάθηση και οι επιμορφούμενες/οι θα γνωρίσουν και θα υλοποιήσουν με κώδικα Unsupervised Learning Algorithms όπως: K-Means και Principal Component Analysis καθώς και Supervised Learning Algorithms Algorithms όπως: Linear Regression , Logistic Regression, Support Vector Machines, Decision Trees and Random Forests,  K-Nearest Neighbor. Τέλος, θα μάθουν να δουλεύουν με Neural Networks and Deep Learning μεθόδους (Συνελικτικά νευρωνικά δίκτυα – Convolution Neural Networks).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να πιστοποιηθεί ως ειδικός Μηχανικής Μάθησης με τη χρήση της γλώσσας Python. Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης και σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις αντίστοιχες γνώσεις τους, κατόχους πτυχίου ή τελειόφοιτους που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα ως επιστήμονες δεδομένων, εκπαιδευτικούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα state-of-the-art πρόγραμμα για μοριοδότηση σε ΙΕΚ, ΣΔΕ κ.λπ. Προϋποθέτει βασικές γνώσεις Python.

Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι επιμορφούμενες – οι θα είναι σε θέση:

  1. Να κάνουν Προεπεξεργασία Δεδομένων (Data Munging).
  2. Να κάνουν Οπτικοποίηση Δεδομένων (Data Visualization).
  3. Να κάνουν Προγνωστική Ανάλυση (Predictive Analytics) με χρήση αλγορίθμων Μηχανικής μάθησης.
  4. Να δουλεύουν με Supervised Learning Algorithms όπως: Linear Regression , Logistic Regression, Support Vector Machines, Decision Trees and Random Forests, K-Nearest Neighbor.
  5. Να δουλεύουν με Unsupervised Learning Algorithms όπως: K-Means και Principal Component Analysis.
  6. Να δουλεύουν με Neural Networks and Deep Learning μεθόδους.

Περίοδος Υλοποίησης: Από 26/2/2024 έως 25/04/2024
Διάρκεια: 2 Μήνες
ECVET: 3,2
Ώρες Επιμόρφωσης: 80 ώρες
Μέθοδος διδασκαλίας: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα, χωρίς την υποχρέωση παρακολούθησης διαλέξεων
Δίδακτρα: 250 ευρώ (Ισχύουν 2 δόσεις και εκπτώσεις)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Elearn-Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Για την Εγγραφή σας πατήστε Προχωρημένη Python με εφαρμογές στη Μηχανική Μάθηση.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο