Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γιατί να δώσεις το Gmat! Μάθε πως το Gmat αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για το βιογραφικό σου!

Γιατί να δώσεις το GMAT;;

Το GMAT είναι ένα τεστ ικανότητας το οποίο εξετάζεται σε 650 εξεταστικά κέντρα σε 114 χώρες στον κόσμο. Πάνω από 200.000 υποψήφιοι δίνουν κάθε χρόνο το GMAT. Δες ποια είναι τα οφέλη για να δώσεις την εξέταση:

  1. Ένα καλό Gmat score θα σου ανοίξει τον δρόμο για να γίνεις δεκτός σε ένα κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
  2. Αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων για μεταπτυχιακά και αυξάνει πολύ τις πιθανότητες αποδοχής.
  3. Με ένα υψηλό Gmat score μπορεί να κερδίσεις υποτροφία στα δίδακτρα για την φοίτηση στο πανεπιστήμιο της επιλογής σου.
  4. Ενισχύει την αίτηση ενός υποψηφίου έναντι σημείων στα οποία ενδεχομένως να έχει μειονέκτημα (όπως χαμηλός βαθμός πτυχίου, χαμηλή βαθμολογία σε συγκεκριμένα μαθήματα, έλλειψη εργασιακής εμπειρίας κ.ά.).

  5. Δεν απαιτείται να έχει κάποιος εξειδικευμένες γνώσεις για να προετοιμαστεί. Η μόνη προϋπόθεση είναι να γνωρίζει αγγλικά.

  6. Με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία μπορεί να πετύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα υψηλό score.

  7. Το τεστ είναι έτσι δομημένο ώστε να βοηθάει τον υποψήφιο στον τρόπο σκέψης του, έτσι τον προετοιμάζει και έως ένα βαθμό στο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός μεταπτυχιακού προγράμματος.
  8. Πολυεθνικές εταιρείες ζητούν από τους υποψηφίους να εξεταστούν σε κάποιο παρόμοιο τεστ, βασισμένο στη λογική του GMAT. Αν επομένως κάποιος είναι εξοικειωμένος με το test έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψήφιων.

  9. Πολλες εταιρείες αναγνωρίζουν το ίδιο το GMAT, καθιστώντας όσους έχουν έναν καλό βαθμό περιζήτητους.

  10. Αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για το βιογραφικό σου στην αναζήτηση εργασίας, καθώς δείχνει τις επιπλέον ικανότητες που έχεις αποκτήσει.

Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης είναι η 1η επιλογή υποψηφίων για προετοιμασία GMAT για περισσότερα από 40 χρόνια. Δες περισσότερα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο