Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Έως τις 25 Μαΐου 2021 η περίοδος αιτήσεων εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως

Με δεκαπέντε έτη εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας στην εκπαίδευση αποκλειστικά εξ αποστάσεως, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την πολύτιμη δυνατότητα να πετύχει την προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη σπουδάζοντας από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο. Η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ολοκληρώνεται στις 25 Μαΐου 2021. Το ΑΠΚΥ δέχεται αιτήσεις εισδοχής για τέσσερα (4) προπτυχιακά και 21 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αλλά και αιτήσεις για διδακτορικές σπουδές σε ερευνητικές περιοχές που καλύπτουν οι τρεις Σχολές του: Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης. Με στόχο την προώθηση της Διά Βίου Μάθησης, όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες (μαθήματα) ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή συνολικά στο αντίστοιχο πρόγραμμα. 

Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ πραγματοποιείται: 

  • σε ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον (πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης), το οποίο προσομοιώνει τις παραδοσιακές αίθουσες και συνθήκες διδασκαλίας με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών μέσων και εργαλείων τηλεκπαίδευσης,
  • με πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό, άμεσα διαθέσιμο στους φοιτητές του, και με την αξιοποίηση κατάλληλων παιδαγωγικών μεθόδων για εκπαίδευση από απόσταση,
  • σε κοινότητες μάθησης, με αλληλεπίδραση και συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη των φοιτητών από έγκριτους ακαδημαϊκούς, καθηγητές-συμβούλους.

Τα προγράμματα σπουδών του ΑΠΚΥ έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και οδηγούν σε αναγνωρισμένους, χρήσιμους και αξιόπιστους τίτλους σπουδών. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, οι τίτλοι σπουδών αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες και κριτήρια του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, το ΑΠΚΥ εφαρμόζει ευέλικτη οικονομική πολιτική με προσιτά δίδακτρα και εκπτώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού. 

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στις αντίστοιχες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο