Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Επιδοτούμενο Θερινό Σχολείο στην Ιατρική, Βιοϊατρική Μηχανική/Ιατρική Τεχνολογία και τη Φαρμακολογία

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας Ελλήνων και Ελληνίδων πανεπιστημιακών της διασποράς "Προμηθέας Λυόμενος" (Prometheus Unbound), σχετικά με τη διοργάνωση θερινού σχολείου στην Ιατρική, Βιοϊατρική Μηχανική/Ιατρική Τεχνολογία και τη Φαρμακολογία.

Το θερινό σχολείο θα πραγματοποιηθεί 18-24 Ιουλίου 2021 στην Καβάλα (*) και απευθύνεται, κατά προτεραιότητα, σε προπτυχιακούς/-ές και μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και σε α) μέλη του διδακτικού προσωπικού των Ελληνικών Πανεπιστημίων, β) ασκούντες/-ούσες ιατρούς.

Θα χορηγηθούν υποτροφίες:

α) πλήρους απαλλαγής από τα δίδακτρα και κάλυψης των εξόδων διαμονής, διατροφής και προγραμματισμένης εκδρομής και
β) μερικής απαλλαγής από τα δίδακτρα, ύψους 1500 ευρώ (για συμμετοχή in situ) ή 500 ευρώ (για συμμετοχή on-line).

Καθώς δεν τίθεται προθεσμία υποβολής αίτησης, συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι/-ες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατόν, αποστέλλοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: info@unboundprometheus.com

(*) Οι εξελίξεις σχετικά με τις συνθήκες της πανδημίας θα παρακολουθούνται στενά και θα ληφθούν ανάλογα αποφάσεις για την πραγματοποίηση του θερινού σχολείου

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο