Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Επαναπιστοποίηση των MBA International και Executive MBA από το Association of MBAs (ΑΜΒΑ) του ΟΠΑ

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Δ.Π.Μ.Σ στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (MBA International) και Δ.Π.Μ.Σ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) επαναπιστοποιήθηκαν για ακόμα μία φορά από το Association of MBAs (AMBA), τη διεθνή ανεξάρτητη αρχή για τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μετά από εκτενή αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, το MBA International και το Executive MBA έλαβαν την πιστοποίηση ως επιβεβαίωση ότι η διδασκαλία, το πρόγραμμα σπουδών, η ποιότητα του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται στους φοιτητές των δύο αυτών Προγραμμάτων καλύπτουν τα υψηλότατα κριτήρια που θέτει το AMBA. Για την αξιολόγηση ελήφθη, επίσης, υπόψη η άποψη φοιτητών, αποφοίτων και εργοδοτών.

Για τους φοιτητές των Προγραμμάτων, η συγκεκριμένη πιστοποίηση εξασφαλίζει διεθνή αναγνωρισιμότητα του πτυχίου τους και επιβεβαιώνει ότι η επένδυσή τους επιστρέφει την καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης. Για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εντάξουν ταλαντούχα στελέχη στο δυναμικό τους, αποδεικνύει την ποιότητα των αποφοίτων των Προγραμμάτων. Αντίστοιχα, οι απόφοιτοι των πιστοποιημένων Προγραμμάτων απολαμβάνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που προσφέρονται από το AMBA όπως υποστηρικτικές υπηρεσίες καριέρας, ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με απόφοιτους από τα καλύτερα Προγράμματα ΜΒΑ σε διεθνές επίπεδο και πρόσβαση στα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων ερευνών στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Το Association of MBAs Ιδρύθηκε το 1967 και είναι ο μόνος φορέας πιστοποίησης ΜΒΑ Προγραμμάτων παγκοσμίως που θέτει τα παγκόσμια κριτήρια για την ποιότητα Προγραμμάτων ΜΒΑ, DBA (Doctor of Business Administration) και MBM (Masters in Business & Management). Μέχρι στιγμής, από τον οργανισμό έχουν πιστοποιηθεί προγράμματα σε 260 πανεπιστήμια σε περισσότερες από 75 χώρες (ποσοστό που αντιστοιχεί στο 2% περίπου των προσφερόμενων προγραμμάτων παγκοσμίως). Το Association of MBAs λειτουργεί ως σημείο σύνδεσης των πιστοποιημένων πανεπιστημίων, των φοιτητών και των αποφοίτων τους με την επιχειρηματική κοινότητα σε όλο τον κόσμο, αφού σε αυτό συμμετέχουν ως μέλη επιχειρήσεις από περισσότερες από 100 χώρες.

Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο