Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα together για νέους/ες επαγγελματίες

Η εταιρεία ΤΙΤAΝ και ο φορέας καινοτομίας ΑMONG  αναγνωρίζοντας τόσο τις ανάγκες όσο και τις προκλήσεις των νέων επαγγελματιών στη Θεσσαλονίκη (25-35 χρονών) παρουσιάζουν την πρωτοβουλία together

Ο 3ος κύκλος είναι εδώ με ένα νέο τρίμηνο πρόγραμμα (Απρίλιος - Ιούνιος 2023)!

Η καινοτομία του 3μηνου προγράμματος together είναι ότι θα υλοποιείται με τη μεθοδολογία “Agile”, δηλαδη όλες οι δράσεις κατά τη διάρκεια θα βελτιώνονται μέσα από την ανατροφοδότηση (feedback) των συμμετεχόντων. 

Η ιδέα για το together γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη εν μέσω πανδημίας, όπου μεταξύ άλλων προσκλήσεων, οι νέοι -και όχι μόνο- επαναπροσδιορίσαμε απότομα τις συνήθειες και την καθημερινότητα μας, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς σχεδιασμό. Η συνθήκη αυτή από μόνη της δημιούργησε νέες ανάγκες επαγγελματικά και διαπροσωπικά.

Το together στηρίζει τους νέους επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη μέσα από ένα ολιστικό 5μηνο πρόγραμμα με 4 πυλώνες δράσης:

  • Εξοικείωση με τις παγκόσμιες τάσεις των επαγγελματικών δεξιοτήτων (soft & hard skills) που θα μεταφέρουν και στην αγορα της Θεσσαλονικης.
  • Ενίσχυση της ισορροπίας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
  • Έκφραση μέσα από τις εκδηλώσεις των alumni της κοινότητας για θέματα που αφορούν τους νέους επαγγελματίες.
  • Ισχυρή δικτύωση, ώστε να δημιουργηθούν νέοι πυρήνες δράσης, ιδέες, start-ups και ευκαιρίες παραμονής στην αγορά εργασίας της Θεσσαλονίκης

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Είσαι 25-35 ετών;
  • Ζεις και εργάζεσαι στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλονίκης;

Τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα! Το together προσκαλεί όλους τους νέους της Θεσσαλονίκης με επαγγελματική εμπειρία, ανεξαρτήτως κλάδου και μορφής εργασίας, τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα!

Δήλωση Συμμετοχής

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αιτήσεις μέχρι 27 Μαρτίου 2023!

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο