Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά σε Ελλάδα και Κύπρο- Η πλήρης λίστα

Σπούδασε από το σπίτι σου και απόκτησε αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών!

Η πιο δημοφιλής πλέον τάση στην εκπαίδευση είναι οι εξ αποστάσεως σπουδές, τάση που ενισχύθηκε περαιτέρω μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Oι σπουδές εξ αποστάσεως μπορούν να σου προσφέρουν ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας μεταπτυχιακό τίτλο, χωρίς περιττές μετακινήσεις ή άλλους περιορισμούς. Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Κύπρο, αξιοποιώντας σύγχρονες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης, έχουν ιδρύσει εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών σε όλους τους κλάδους, δίνοντας σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις εύκολα, οικονομικά και από την άνεση του σπιτιού σου, τις σπουδές που πάντα επιθυμούσες .

Στο eduguide, έχουμε συγκεντρώσει την πλήρη λίστα με όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά που προσφέρουν τα ελληνικά και κυπριακά Πανεπιστήμια. Πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο του κάθε πανεπιστημίου εμφανίζεται η λίστα με όλα τα εξ  αποστάσεως προγράμματα του κάθε ιδρύματος. Δες αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα και  συμπληρώσε  τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που εμφανίζεται στο τέλος της σελίδας του μεταπτυχιακού που σε ενδιαφέρει. Εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων  θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να σε ενημερώσουν για τα προγράμματα, τα δίδακτρα και όποια άλλη πληροφορία χρειαστείς.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο της Ελλάδας που προσφέρει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια σπουδές εξ αποστάσεως χωρίς δέσμευση χώρου και χρόνου. Προσφέρονται 60 Μεταπτυχιακά προγράμματα που ανταποκρίνονται  στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, με ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική  συμμετοχή. Οι αιτήσεις για το χειμερινό εξάμηνο έχουν λήξει. Θα υπάρξει νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή φοιτητών το εαρινό εξάμηνο του 2023. 
Δείτε εδώ όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ)
Με είκοσι (20) έτη εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας στην εκπαίδευση αποκλειστικά εξ  αποστάσεως, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την πολύτιμη δυνατότητα να πετύχει την προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη σπουδάζοντας από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο. Το ΑΠΚΥ προσφέρει δεκάδες μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.  Αυτήν την περίοδο είναι ανοικτές οι αιτήσεις για δεκατέσσερα (14) μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.  Δείτε εδώ όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου που δέχονται αιτήσεις


Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε  μεταπτυχιακό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τα πιο σύγχρονα μοντέλα σχεδιασμού διδασκαλίας. Το Πανεπιστήμιό  έχει διακριθεί με τα σημαντικότερα βραβεία για την ποιότητα και την αριστεία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Προσφέρονται μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλους σχεδόν τους κλάδους. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πρωτοπορεί προσφέροντας προγράμματα σε πρωτοποριακούς κλάδους, όπως το Blockchain, το Data Science κτλ αλλά και πολύ επιτυχημένα προγράμματα σε Επιστήμες της Αγωγής, Εγκληματολογία, Διεθνείς Σχέσεις, Διοίκηση Επιχειρήσεων με τις πλέον πιο περιζήτητες κατευθύνσεις κ.α. Δείτε εδώ όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

 

Eυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστημιακά και ερευνητικά  κέντρα της Νότιας Ευρώπης, προσφέρει πληθώρα επιλογών μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως. Το παιδαγωγικό μοντέλο είναι προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και έχει ως βασικό στόχο τη διευκόλυνση και υποστήριξη του φοιτητή στην πορεία του προς τη μάθηση. Προσφέρονται εξ αποστάσεως μεταπτυχιακα σε ανταγωνιστικούς κλάδους, πολλά από αυτά μοναδικά στον τομέα τους σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως στην Ψυχοπαθολογία, Λογοπαθολογία, Medical Education, Επιστήμες της Εκπαίδευσης, αλλά και ΜΒΑ, Δημόσια Διοίκηση, Artificial Ιntelligence και Cybersecurity  Δείτε εδώ όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις παρέχει σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών  εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις παρέχουν την ευκαιρία υψηλής  ποιότητας επιμόρφωσης στον τόπο μόνιμης διαμονής των υποψηφίων, με αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας και προσιτά δίδακτρα Προσφέρονται προγράμματα σε Δημόσια Διοίκηση, MBA, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Διεθνείς Σχέσεις, πρωτοποριακό μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Marketing κ.α.  Δείτε εδώ όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.


*Πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο σε κάθε πανεπιστήμιο εμφανίζεται η λίστα με όλα τα εξ αποστάσεως προγράμματα. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας. Εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων  θα σας ενημερώσουν για τα προγράμματα, τα δίδακτρα και  όποια άλλη πληροφορία χρειαστείτε.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο