Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Eξ αποστάσεως επτάμηνο μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.∆Ι.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠαΔΑ) σε συνεργασία µε τo  Εργαστήριο Διδακτικής και Αξιολόγησης Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) ανακοινώνουν την έναρξη του εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο επιμορφωτικού προγράμματος 7 μηνών (480 ωρών)«Οι Νέες Τεχνολογίες Πληροφορίας στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι εξ αποστάσεως, μοριοδοτείται και για το διορισμό στην εκπαίδευση αλλά και για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης.

Το Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που προσφέρεται με την ολοκλήρωση παρέχει 30 ECTS.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων 
  • ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους
  • αναπληρωτές και αδιόριστους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συγκεντρώσουν μόρια για το σύστημα διορισμών ή για την ένταξή τους στους επικουρικούς πίνακες Ειδικής Αγωγής
  • αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του/της εκπαιδευτικού
  • οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση

Δαπάνες σπουδών 

  • Το Πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και διέπεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για τους ΕΛΚΕ των ΑΕΙ της Χώρας. Η εν γένει λειτουργία του στηρίζεται στην καταβολή διδάκτρων ανά συμμετέχοντα σπουδαστή. Τα συνολικά δίδακτρα ανά σπουδαστή ανέρχονται στο ποσό των 430€ και υπάρχει εκπτωτική πολιτική μέχρι 50% η οποία καθώς και όλα τα επιμέρους θέματα λειτουργίας του Προγράμματος καθορίζονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος

Παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι 16/01/2022

Έκπτωση έως και 50%

Πληροφορίες στο e-mail: eduditech@uniwa.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο