Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

E-Gnosis: Νέα τμήματα καθημερινά για δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα αγγλικών και Η/Υ! Οι αιτήσεις συνεχίζονται!

Το πρόγραμμα E-gnosis της Equal Society, πιστό στην αξία της δια βίου μάθησης και της ίσης εκπαίδευσης για όλους, συνεχίζει τη δημιουργία νέων τμημάτων προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής.  Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν  εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση αγγλικών και Η/Υ  πραγματοποιώντας την αίτησή τους στο www.e-gnosis.gr.

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα και δωρεάν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλες οι ομάδες πληθυσμού που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. 

Μαθαίνω Αγγλικά εξ αποστάσεως:

Δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. 

Διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό TOEIC:

  • Σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος Τομέας, 10.000 Επιχειρήσεις σε 120 χώρες) 
  • Σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)

Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://bit.ly/3zfs8Ut

Κατάρτιση Η/Υ εξ αποστάσεως:

Δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού. 

Ο Οργανισμός μας, σας καλεί στον νέο κύκλο μαθημάτων πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ της Vellum Global Education Services. Το πρόγραμμα E–Gnosis με αφορμή τις νέες επικείμενες προκηρύξεις δημιουργεί καθημερινά νέα τμήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://bit.ly/3lwYFke 

→ Συμπλήρωσε τώρα την αίτηση συμμετοχής στο www.e-gnosis.gr.
→ Λάβε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις με ποιοτική εκπαίδευση εύκολα, γρήγορα και δωρεάν από την ασφάλεια  του σπιτιού σου!

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσέ μας στο 211.70.51.841.

Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.


 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο