Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) θέσεις Ειδικών Επιστημόνων στο ερευνητικό εργαστήριο SEIT του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το ερευνητικό εργαστήριο Software Engineering and Internet Technologies (SEIT) του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνει δύο θέσεις πλήρους απασχόλησης:

  • Ειδικός Επιστήμονας (Έρευνας): 140 ώρες/μήνα

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα εργαστούν ως ερευνητές σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα Erasmus+ Strategic Partnerships, Erasmus+ Knowledge Alliances και AAL στα οποία συμμετέχει το εργαστήριο SEIT. Επιπλέον, η θέση απαιτεί από τους υποψηφίους να μπορούν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για συναντήσεις (μετά το τέλος της πανδημίας COVID19). Τέλος, οι υποψήφιοι αναμένεται να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προετοιμασία προτάσεων για περαιτέρω χρηματοδότηση, καθώς και στην συγγραφή ερευνητικών δημοσιεύσεων.

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών: 26η Απριλίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου SEIT: www.cs.ucy.ac.cy/seit/.

Επικοινωνία: Χρίστος Μεττούρης (mettour@cs.ucy.ac.cy, Tel.: +357 99292254), Αλέξανδρος Γερατζιώτης (ayerat01@cs.ucy.ac.cy, Tel.: +357 22892684)

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο