Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online σεμινάρια από το WeFor

Το WeFor ξεκινάει το 2021 με την πρώτη του ετήσια καμπάνια. Οι καμπάνιες του έχουν στον πυρήνα τους κοινωνικά θέματα, τα οποία φέρνουμε στο προσκήνιο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες. Αποτελούν τον κύριο κορμό δραστηριοτήτων του οργανισμού WeFor. Πρόκειται για προκλήσεις στις οποίες η δική μας γενιά μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί.

Το WeFor, λοιπόν, ξεκινάει με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων την πρώτη του καμπάνια για το 2021 με τίτλο «WeForWomen». Η κεντρική εκδήλωση θα διεξαχθεί ψηφιακά στις 7 Μαρτίου του 2021 υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Πρόγραμμα:

  • WeForWomen Main Event 

Στις 7 Μαρτίου του 2021, Κυριακή θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση του WeFor για την ημέρα της Γυναίκας. 
Για να κλείσετε θέση συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία σας. Την ημέρα της εκδήλωσης θα σας αποσταλεί link παρακολούθησης.
Έξι ομιλήτριες πρόκειται να ανέβουν στη σκηνή του «WeForWomen» και να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 μ.μ. και θα λήξει στις 21:30 μ.μ. .
Οι ομιλήτριες προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης, της δημοσιογραφίας, της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας. Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά και ψηφιακά performances.

  1. Women in Politics : Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής B2 Αθηνών - "Κιν. Αλ."
  2. Women in Journalism : Σοφία Παπαϊωάννου, δημοσιογράφος, συνιδρύτρια - "Istorima"
  3. Women in Science: Μυρτώ Δεναξά, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας, Νευροεπιστήμων- "Αλέξανδρος Φλέμινγκ"
  4. Women in Business: Έφη Κουτσουρέλη, ιδρυτικό μέλος - "Info-Quest"
  5. Women in Art : Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός
  6. Women in Military : Μαρία Χατζηιωάννου, αρχιλοχίας, στρατολόγος

Παράλληλα θα διεξαχθούν τα workshop #IamRemarkable από τον οργανισμό KINITRO με τη στήριξη της Google και το "Πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις #changemaker" από τον οργανισμό Women On Top, καθώς και τα performance από το Flux Laboratory Athens και από τη Shift ενώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

  • #IamRemarkable powered by Google - provided by Kinitro

To #ΙamRemarkable αποτελεί ένα από τα δύο διαδραστικά Workshops τα οποία θα φιλοξενήσει η εκδήλωση WeForWomen. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου, ψηφιακά από την Τεχνόπολη, στις 17:00.
Είναι μια δράση και πρωτοβουλία της Google η οποία πραγματοποιείται μέσω του οργανισμού Kinitro σε εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα.
Στόχος του workshop είναι η προσωπική ενδυνάμωση και η βελτίωση των διαπροσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.
Το workshop απευθύνεται σε κάθε φύλο και ηλικιακό κοινό και θα έχει διάρκεια 30 λεπτά.
Θα διενεργηθεί κατά τη διάρκεια του δευτέρου διαλείμματος (20:00 - 20:30) σε ειδικά διαμορφωμένα ψηφιακά δωμάτια.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ και θα σας αποσταλούν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την ώρα και τον τρόπο διεξαγωγής.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμέτοχης.

  • Πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις #changemaker - by Women on Top

Σε αυτό το διαδραστικό εργαστήριο, μαζί με την Στέλλα Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του Women On Top και συγγραφέα, θα εξερευνήσετε το γιατί και το πώς καθεμία και καθένας από εσάς έχει τη δύναμη να σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στην ισότητα και πιο μακριά από τις διακρίσεις και ποια πρακτικά βήματα μπορείς να κάνεις, για να ενδυναμώσεις μια γυναίκα που μπαίνει στο περιθώριο, ένα κορίτσι που νιώθει ότι η φωνή του δεν ακούγεται, οποιοδήποτε μέλος μιας υποεκπροσωπούμενης ομάδας που μπορεί να κάνει πολλά αλλά συχνά περιορίζεται από τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.
Το workshop απευθύνεται σε κάθε φύλο και ηλικιακό κοινό και θα έχει διάρκεια 30 λεπτά.
Θα διενεργηθεί κατά τη διάρκεια του δευτέρου διαλείμματος (20:00 - 20:30) σε ειδικά διαμορφωμένα ψηφιακά δωμάτια.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ και θα σας αποσταλούν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την ώρα και τον τρόπο διεξαγωγής.

Σημείωση: Kάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή μόνο σε ένα από τα δύο workshops.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του οργανισμού WeFor εδώ.


 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο