Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online ομιλία με θέμα "STEM Εκπαίδευση, διαστάσεις, προοπτικές. Οι γυναίκες στα επαγγέλματα STEM" για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές

Με αφορμή την International Girls in ICT Day 2021, στις 22 Απριλίου, η Socialinnov αφιερώνει την εβδομάδα 19-23 Απριλίου διοργανώνοντας ομιλίες και εργαστήρια σε μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς, αποκλειστικά για την ενδυνάμωση των κοριτσιών που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο του ICT!

Online ομιλία με θέμα "STEM Εκπαίδευση, διαστάσεις, προοπτικές. Οι γυναίκες στα επαγγέλματα STEM" για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές

Πότε: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 4:00 μμ

Η ομιλία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και θα παρουσιαστούν οι διαστάσεις της STEM εκπαίδευσης σε άμεση σύνδεση με την εκπαιδευτική πρακτική. Μέσα από παραδείγματα διεπιστημονικών προσεγγίσεων θα αναλυθεί το unplugged STEM και το physical computing και θα αναδειχθεί η διασύνδεση της υπολογιστικής σκέψης με το STEM. Επίσης, αναφορά θα γίνει στη σύνδεση της STEM εκπαίδευσης με το χώρο των επαγγελμάτων, αλλά και στη θέση της γυναίκας στα επαγγέλματα STEM.

Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες.

Η συμμετοχή για το κοινό είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή εδώç

* Τα μαθήματα γίνονται μόνο με online παρουσία μέσω του Microsoft Teams.

* Τα μαθήματα με τον ίδιο τίτλο έχουν και το ίδιο περιεχόμενο, οπότε επιλέξτε να κάνετε έγγραφή μόνο σε ένα, αυτό που σας βολεύει περισσότερο σε ώρες και ημέρες.

* Μετά το τέλος των μαθημάτων και αφού το έχετε παρακολουθήσει μπορείτε να εκτυπώσετε τη βεβαίωση παρακολούθησης ​σας στο MyTickets (Επιλέγοντας "Ενέργειες" δίπλα σε κάθε δελτίο εισόδου σας). Η βεβαίωση θα είναι διαθέσιμη εκεί για το διάστημα των δύο (2) εβδομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες για την International Girls in ICT Day 2021 θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο