Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον Oργανισμό Νέων Youthmakers Hub

Το Youthmakers Hub ανακοινώνει μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνει στο πλαίσιο του #CyberMonth, στις 16, 17 & 18 Οκτωβρίου.

1. Cybermonth with Meet & Code: "AI Power-Up: Boost Your Personal branding" (16/10, 18:00-21:00)

Το "AI Power-Up: Boost Your Personal branding" έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει  φοιτητές/τριες και πρόσφατους/ες αποφοίτους με ψηφιακές δεξιότητες. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και η πρακτική εφαρμογή τους.

Γλώσσα διεξαγωγής: Αγγλικά

2. Cybermonth with EcoActiZenship: Transform your idea into a project with EU (17/10, 16:00-18:00)

Ένα εμπλουτισμένο ψηφιακό εκπαιδευτικό σεμινάριο που έχει στόχο να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ζωντανέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους με την υποστήριξη της χρηματοδότησης της ΕΕ. Αυτό το σεμινάριο θα βελτιώσει τις δεξιότητες έρευνας και στρατηγικής των συμμετεχόντων.

Γλώσσα διεξαγωγής: Αγγλικά

3. Cybermonth with Meet & Code: "Let's Code Java" (18/10, 17:00-21:00)

Στόχος του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με βασικές δεξιότητες προγραμματισμού Java μέσα από μια σειρά σύντομων και συνοπτικών παραδειγμάτων. Ο Χρίστος Τσινάβος, ως trainer της εκδήλωσης, θα καλύψει από την αρχική εγκατάσταση έως προχωρημένα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του object-oriented programming, των δομών δεδομένων και των πρακτικών συμβουλών. Οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό.

Γλώσσα διεξαγωγής: Ελληνικά

Περισσότερες πληροφορίες:

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο