Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εξ αποστάσεως Εργαστήριο Συμβουλευτικής για Εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης και ανάπτυξης των υπηρεσιών του, σας ενημερώνει για την υλοποίηση νέου δωρεάν  Εξ Αποστάσεως Εργαστηρίου Συμβουλευτικής για Εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής, εντασσόμενου στην «Μονάδα Παροχής Υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε εργαζόμενους».

Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο με τίτλο «Διαμορφώνοντας Επαγγελματικό Προφίλ στο LinkedIn»  θα διεξαχθεί Εξ Αποστάσεως, διατηρώντας ωστόσο τον βιωματικό του χαρακτήρα και στοχεύει στην κατανόηση των δυνατοτήτων της πλατφόρμας, στην κατασκευή προσωπικής σελίδας και στην εκμάθηση χρήσης του εργαλείου.

Η ημερομηνία και η ώρα του Εργαστηρίου είναι η ακόλουθη:

Τίτλος Εργαστηρίου: Διαμορφώνοντας Επαγγελματικό Προφίλ στο LinkedIn
Ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 
Ώρα: 17:00 έως 19:00
Χώρος: Διαδικτυακά

Το εν λόγω εργαστήριο θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον.  Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου δεν απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα, ενώ η χρήση της μπορεί να γίνει με την κάμερα και το μικρόφωνο από υπολογιστή, κινητό ή tablet.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής και κάλυψης των προαναφερόμενων θέσεων, το Εργαστήριο θα επαναληφθεί σε σύντομη ημερομηνία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργαστήριο συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Ιστοσελίδα Εργαστηρίου εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο