Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Digital SkillUp: Ο οδηγός σας στις αναδυόμενες τεχνολογίες

Το Digital SkillUp είναι η αφετηρία σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και να επωφεληθείτε από αυτές στην καθημερινή σας ζωή και εργασία, σήμερα και στο μέλλον. 

Γνωρίζετε ότι 9 στις 10 δουλειές στο μέλλον θα απαιτούν ψηφιακές δεξιότητες;

Το Digital SkillUp είναι μια πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από την ΕΕ με στόχο τη διάθεση βασικών γνώσεων σχετικών με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και την προσβασιμότητά τους από όλους τους ευρωπαίους πολίτες και τις ΜΜΕ.   
Παρέχει διαδικτυακά μαθήματα που επιτρέπουν εύκολη παρακολούθηση σε 10 ευρωπαϊκές γλώσσες, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν πολίτες, εργαζόμενους, άτομα που αναζητούν εργασία και οργανώσεις να βρουν τρόπους να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και να αποκτούν νέες σε σχέση με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ξεκινήστε να μαθαίνετε με τα νέα μαθήματα Digital SkillUp 

Μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους σχεδιασμένα από κορυφαίους εκπαιδευτές. Αποκλειστικά στο διαδίκτυο για να τα ανακαλύψετε με τον ρυθμό σας. 

Μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη μάθηση. Εξερευνήστε τις αναδυόμενες τεχνολογίες και την επίδρασή τους στην καθημερινή σας ζωή.

Ξεκινήστε να μαθαίνετε!

Μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα

Βρείτε μαθήματα από κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς, εταιρείες και πανεπιστήμια

Εκατοντάδες μαθήματα για επίπεδο αρχαρίων και προχωρημένων. Ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα στο ταξίδι σας της μάθησης για τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας τώρα.

Εξερευνήστε τον κατάλογο μαθημάτων

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο