Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος Κύκλος Διαδικτυακών Ημερίδων Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου μέσω διαδικτυακών παρουσιάσεων και σεμιναρίων, ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει ένα δυναμικό πρόγραμμα γνωριμίας για τους ενδιαφερόμενους μελλοντικούς φοιτητές και φοιτήτριες. Παρακολουθήστε τις εξειδικευμένες δωρεάν παρουσιάσεις και τα διαδικτυακά σεμινάρια, ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση, από το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου, από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου. Μιλήστε με ακαδημαϊκούς συμβούλους, κάντε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού ΑΡΙΣΤΟΝ διαδικτυακά, και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτό το Φθινόπωρο. 

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα ενημέρωσης περιλαμβάνει: 

Γνωριμία με το Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας: 1 Ιουλίου, 18:00 - 19:00. Ενημέρωση για τα προγράμματα του Τμήματος από τους διδάσκοντες στο μεγαλύτερο Τμήμα στον τομέα του στην Κύπρο, με πρωτοποριακή διδακτέα ύλη, δομημένη πάνω σε δυναμικά προγράμματα σπουδών. Οι σπουδές στο Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας φέρνουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες σε επαφή μ’ ένα πολύ ελκυστικό αντικείμενο και ταυτόχρονα δημιουργούν προοπτικές εργασίας σ’ ένα ευρύ φάσμα πεδίων, όπως η φροντίδα υγείας, η έρευνα και η εκπαίδευση. 

Γνωριμία με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής: 6 Ιουλίου, 18:00 -19:00. Στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πιστεύουμε ακράδαντα στη γόνιμη και αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Αυτονόητα, λοιπόν, το Τμήμα των Παιδαγωγικών Σπουδών ήταν το πρώτο που ενστερνίστηκε αυτό το όραμα. Σήμερα, το Τμήμα μας πρωτοπορεί στην εξ αποστάσεως/online εκπαίδευση σε ευρωπαϊκή κλίμακα, καθώς, μέσα από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά μας στις Επιστήμες Αγωγής, διδάσκουμε χιλιάδες μελλοντικούς εκπαιδευτικούς εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τη θεωρία μαθησιακού σχεδιασμού. 

Γνωριμία με το Τμήμα Πληροφορικής: 7 Ιουλίου, 18:00 - 19:00. Ενημέρωση για τα προγράμματα του Τμήματος από τους διδάσκοντες. Στα προγράμματα του Τμήματός Πληροφορικής, θα έρθετε σε επαφή με τρέχουσες και αναδυόμενες τάσεις στο αντικείμενο αυτό, θα εμπλακείτε σε έρευνα αιχμής που αφορά, ανάμεσα σε άλλα, στην Τεχνητή Νοημοσύνη, στην Κυβερνοασφάλεια, στην Εικονική Πραγματικότητα και στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), αλλά και θα αναπτύξετε την ικανότητα να λύνετε περίπλοκα προβλήματα, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας σε συναφείς κλάδους. 

Γνωριμία με το Τμήμα Νομικής: 8 Ιουλίου, 18:00 - 19:00. Ενημέρωση για τα προγράμματα του Τμήματος από τους διδάσκοντες. Με περισσότερα από 20 χρόνια στην παροχή άριστης νομικής εκπαίδευσης, το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ήταν το πρώτο στην Κύπρο που απένειμε πτυχίο Νομικής, επίσημα αναγνωρισμένο από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Νομικό Συμβούλιο Κύπρου. Σήμερα, προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα Νομικής στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα και συγκριτική νομική εκπαίδευση από τη σκοπιά του Κοινού Δικαίου, του Ηπειρωτικού Δικαίου και του Μικτού Νομικού Συστήματος. Τα προγράμματα σπουδών του Τμήματος Νομικής στοχεύουν στο να εφοδιάσουν τους φοιτητές με εξαιρετικές ικανότητες και νομικές γνώσεις, ώστε να διασφαλίσουν αξιόλογες επαγγελματικές θέσεις πάνω στο αντικείμενο.  

Γνωριμία με το Τμήμα Μηχανικής: 14 Ιουλίου, 18:00 - 19:00. Ενημέρωση για τα προγράμματα του Τμήματος από τους διδάσκοντες. Τα προγράμματα Μηχανικής Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα μοναδικά προγράμματα στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή που είναι διαθέσιμα και στα τρία επίπεδα σπουδών (Πτυχίο, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό), όπου έχουν τύχει αναγνώρισης και προσφέρονται με επιτυχία από το Χειμερινό εξάμηνο του 2013.   

Άλλες Διαδικτυακές Εκδηλώσεις 

Ψηφιακό Πιστοποιητικό Ελεύθερης Διακίνησης και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: 5 Ιουλίου, 19:00 -20:30. Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ψήφισε νόμο σχετικά με την καθιέρωση ενός ψηφιακού πιστοποιητικού ελεύθερης, διασυνοριακής κατά βάση,  διακίνησης προσώπων – το επικαλούμενο «πράσινο διαβατήριο». Σχετικό κανονισμό έχει ετοιμάσει και εκδώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πράσινο  όμως αυτό διαβατήριο θέτει υπό διακινδύνευση  τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων. Τα λεπτά αυτά νομικά και άλλα ζητήματα, που ανακύπτουν από τη σύγκρουση μεταξύ προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της δημόσιας υγείας θα συζητηθούν διεξοδικά στην διαδικτυακή αυτή εκδήλωση, την οποία  θα τιμήσουν με την παρουσία τους και οι επικεφαλής των  Ανεξάρτητων Αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων Κύπρου και Ελλάδος. 

Εκπαιδεύοντας τον Φαρμακοποιό του «2030»: 12 Ιουλίου, 18:00 -17:00. Τα τελευταία χρόνια ενισχύεται και αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο ο ρόλος του Φαρμακοποιού σύμφωνα με το όραμα της PGEU για τον φαρμακοποιό του 2030. Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει στους μελλοντικούς φοιτητές του Προγράμματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τις καινοτόμους εκπαιδευτικές μεθόδους της Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής Πρακτικής, μέσα από τις οποίες θα αποκτήσουν και θα αναπτύξουν γνώσεις, κλινικές δεξιότητες, επικοινωνιακές δεξιότητες και πρακτικά εφόδια, ώστε να ανταπεξέλθουν στο νέο ρόλο που έχουν ως πάροχοι πρωτοβάθμιας φροντίδας. 

Διαγωνισμός “Δημιουργικότητας και Εφευρετικότητας” 

Παράλληλα, μπορείτε να πληροφορηθείτε και να συμμετέχετε στο διαγωνισμό «Δημιουργικότητας και Εφευρετικότητας» για τα προγράμματα σπουδών της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού Εσωτερικού Χώρου που λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου, διεκδικώντας μια υποτροφία για σπουδές στον τομέα.  

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υποτροφίες και να επισκεφθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Διαδικτυακών Ημερίδων Ενημέρωσης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στον εξής σύνδεσμο: https://www.unic.ac.cy/el/fall2021/  

Ενημερωθείτε έγκαιρα, καθώς το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται ήδη αιτήσεις από υφιστάμενους, νεοεισερχόμενους και μετεγγραφόμενους φοιτητές/φοιτήτριες για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022, είτε στην Πανεπιστημιούπολή του, είτε εξ αποστάσεως, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις ή τους περιορισμούς που μπορεί να επιβληθούν τους ερχόμενους μήνες. Τα μαθήματα του Χειμερινού Εξάμηνου αρχίζουν στις 27 Σεπτεμβρίου 2021.  

Σπουδάστε δια ζώσης ή εξ αποστάσεως στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα δια ζώσης και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, τα κριτήρια και τη διαδικασία εισδοχής, μπορείτε να καλέσετε στο 2112342670 ή να συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο, να αναφέρετε για ποιο πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρεστε και θα έχετε άμεσα όλη την πληροφόρηση από σύμβουλο σπουδών του Πανεπιστημίου!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο