Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τεχνολογικά Υποβοηθούμενη Γλωσσική Εκμάθηση του ΤΕΠΑΚ

Tο Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, διοργανώνουν την Τετάρτη, 24 Μαρτίου και ώρα 19:00, διαδικτυακή παρουσίαση με σκοπό την ενημέρωση για το καινοτόμο διαδικτυακό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Τεχνολογικά Υποβοηθούμενη Γλωσσική Εκμάθηση (MA in Computer Assisted Language Learning). 

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από μέλη του Ακαδημαϊκού προσωπικού, υφιστάμενους φοιτητές και απόφοιτους του προγράμματος και θα καλύψει θέματα που αφορούν το πρόγραμμα σπουδών, τη φοιτητική εμπειρία και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους και δεν απαιτείται προκράτηση.

Γλώσσα :Αγγλική
Join Zoom Meeting: εδώ

Meeting ID: 891 1872 8295
Passcode: 921279


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δέχεται αιτήσεις για τα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προσφερόμενα προγράμματα σπουδών του για το Σεπτέμβριο 2021, το αργότερο μέχρι τις 15/4/2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στο www.cut.ac.cy.
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο