Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δέκα (10) υποτροφίες σε Ελλαδίτες που θα υποβάλουν αίτηση για εγγραφή στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νομική του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει την παραχώρηση δέκα (10) υποτροφιών ύψους 15% στα ετήσια δίδακτρα σε Ελλαδίτες φοιτητές που θα υποβάλουν αίτηση για εγγραφή στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νομική για το Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο (Σεπτέμβριος) 2023.

Τα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις, είναι ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά.

Διαδικασία Υποβολής Αίτησης:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση για παραχώρηση υποτροφίας στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (συμπληρωματικά με την καταχώρηση αίτησης εισδοχής για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νομική) μαζί με αντίστοιχα υποστηρικτικά έγγραφα/δικαιολογητικά (ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά).

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Οι υποτροφίες παραχωρούνται νοουμένου ότι οι φοιτητές είναι πλήρους φοίτησης  (30 ECTS ανά εξάμηνο).
  • Οι υποτροφίες θα ανανεώνονται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υποτρόφου (ελάχιστος γενικός βαθμός έτους GPA 3.0/4.0).
  • Σε περίπτωση εξασφάλισης δυο (2) η περισσότερων υποτροφιών ισχύει η υποτροφία με το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης των διδάκτρων.
  • Οι υποτροφίες θα είναι ύψους 5% στα δίδακτρα επιπλέον της οικονομικής βοήθειας ύψους 10% που παραχωρείται σε όλους τους Ελλαδίτες νέους φοιτητές (συνολικό ύψος υποτροφίας 15% στα αρχικά ετήσια δίδακτρα).
  • Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν μετά το πέρας της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων.
  • Οι υπότροφοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Για υποβολή αίτησης για υποτροφία και για περαιτέρω διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με την κυρία Νάταλυ Ντεμιρτζιάν, Ανώτερη Σύμβουλο Εισδοχής Φοιτητών, στο +357 22841712 ή ηλεκτρονικά στο demirdjian.n@unic.ac.cy.

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το προπτυχιακό πρόγραμμα στη Νομική, τα κριτήρια και τη διαδικασία εισδοχής, μπορείτε να συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο και θα έχετε άμεσα όλη την πληροφόρηση από σύμβουλο σπουδών του Πανεπιστημίου!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο