Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας από τη Wise Greece

Περισσότεροι από 600 άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο “The Business of Food” με το 93% να δηλώνει ότι έλαβε πολύτιμες πρακτικές γνώσεις που θα του φανούν χρήσιμες για τα επιχειρηματικά του βήματα, ενώ το 98% θα συνέστηνε το σεμινάριο σε φίλους και γνωστούς!

Το “The Business of Food” είναι ένα διαδραστικό σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα γύρω από τον κλάδο του φαγητού και όχι μόνο! Σε οποιονδήποτε κλάδο και αν θέλει κανείς να εργαστεί, μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτεί για τα βασικά εργαλεία επιχειρηματικότητας, αλλά και θα μάθει έξυπνους τρόπους να ξεπερνά τον φόβο της αποτυχίας.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μεταξύ άλλων πώς να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά προϊόντων, πώς να καταρτίσουν ένα βασικό επιχειρηματικό και οικονομικό πλάνο και πώς να αναζητήσουν το κατάλληλο δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ανακαλύπτουν πώς θα μετατρέψουν τις ιδέες και την ιστορία τους σε εργαλεία marketing, τι πρέπει να προσέξουν στη συσκευασία των προϊόντων τους και τι είδους υπηρεσίες ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής. Ταυτόχρονα, θα ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στο διαδικτυακό marketing, πώς μπορούν μόνοι τους να ξεκινήσουν διαφημιστικές καμπάνιες και να δημιουργήσουν πρωτότυπο υλικό που θα ενδιαφέρει τους καταναλωτές, με στόχο να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα, αλλά και τις πωλήσεις τους!

Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, ενδυναμώνουν και καθοδηγούν τους συμμετέχοντες στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό, ενώ επιτυχημένοι παραγωγοί, chef και επιχειρηματίες μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας τους!

Μερικοί από τους συμμετέχοντες δήλωσαν:

Με εντυπωσίασε η θετικότητα όλων και η παρότρυνση. Μέσα από το σεμινάριο έμαθα πως τίποτα δεν είναι αδύνατο και πως αν έχω θέληση μπορώ να πετύχω κάτι πρωτοποριακό!, Δήμητρα Τ. από Ν. Φωκίδας

 “Έμαθα πώς να φτιάξω το δικό μου επιχειρηματικό πλάνο, με τρόπο εύκολο και κατανοητό, επειδή αναλύθηκε πάνω σε μια υπάρχουσα εταιρεία με αληθινά στοιχεία’’ Φωτεινή Χ. από Ν. Δράμας

 “Δύσκολα συναντάς τέτοιες προσωπικότητες που θα σου μιλήσουν ανοιχτά για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αναπτυχθείς! Τα πιο πολλά σεμινάρια είναι γενικόλογα και θεωρητικά… Το παρακολούθησα με την αδερφή μου και τώρα σκεφτόμαστε πώς θα εφαρμόσουμε όσα μάθαμε.” Βασιλική Κ. από Ν. Ευρυτανίας

Στις 16 Μαρτίου 2022, το σεμινάριο “The Business of Food” έρχεται στις οθόνες σας! Από τις 17:00 – 20:00 το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, απευθύνεται σε συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Σύνδεσμος εγγραφών: https://bit.ly/3L6FUQf

Για περισσότερες πληροφορίες: 

www.wisegreece.com 
info@wisegreece.com 
213 0276559

*Το έργο υλοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό Φορέα Wise Greece στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο