Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανοικτό Μάθημα με τίτλο “Επικοινωνία της Επιστήμης και Ιστορία των Επιστημών” από το Ε.Α.Π

Η Ακαδημαϊκή Επιτροπή Εποπτείας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Ε.Α.Π  «Επικοινωνία της Επιστήμης» σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το πρώτο ανοικτό μάθημα του Προγράμματος με θέμα «Επικοινωνία της Επιστήμης και Ιστορία των Επιστημών».

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00 μέσω της πλατφόρμας webex στον σύνδεσμο: εδώ

Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Μανώλης Πατηνιώτης (Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών, ΕΚΠΑ), μέλος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής Εποπτείας του προγράμματος και ΣΕΠ στο ΕΑΠ.

 

Λίγα λόγια για το ΔΠΜΣ “Επικοινωνία της Επιστήμης”: 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ΕΑΠ προσφέρει ένα καινοτόμο και πολύ επίκαιρο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τον τρόπο που παρουσιάζεται στο κοινό η Επιστήμη. 

Σκοπός του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την προβολή και τη μελέτη των επιστημών και της τεχνολογίας στον δημόσιο χώρο, είναι:

  • η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων γύρω από τη φύση του επιστημονικού έργου και της τεχνολογικής καινοτομίας,
  • η εξοικείωση με τη θεωρία και την πρακτική της επικοινωνίας και με την εφαρμογή τους σε ζητήματα δημόσιας κατανόησης των επιστημών και της τεχνολογίας
  • η καλλιέργεια δεξιοτήτων επεξεργασίας κρίσιμων τεχνο-επιστημονικών προβλημάτων και συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων επιστημονικής και τεχνολογικής πολιτικής.

Το ΔΠΜΣ “Επικοινωνία της Επιστήμης” δέχεται αιτήσεις μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Έναρξη μαθημάτων: Μάρτιος 2021

Επιπρόσθετες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στη σελίδα του προγράμματος.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο