Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Online Σεμινάριο για τα PhD του Ευρωπαΐκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Φλωρεντίας με υποτροφία από το IKY

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνει την διεξαγωγή διαδικτυακού ενημερωτικού σεμιναρίου (webinar), το οποίο διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας (Ε.Π.Ι.), σχετικά με τα διδακτορικά προγράμματα σπουδών που παρέχονται στο Ινστιτούτο.

Το Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας είναι ένα ακαδημαϊκό και ερευνητικό, για θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης, ομοταγές προς τα ελληνικά Α.Ε.Ι., το οποίο παρέχει σπουδές στους τομείς: Δίκαιο, Ιστορία και Πολιτισμός, Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες, Οικονομικές Επιστήμες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή ενημέρωσης όσον αφορά τις προσφερόμενες σπουδές, την διαδικασία συμμετοχής (π.χ. υποβολή αίτησης, απαιτούμενα δικαιολογητικά, αξιολόγηση κ.τ.λ.) την διαβίωση και την ακαδημαϊκή ζωή στην Φλωρεντία, αλλά και τις προοπτικές σταδιοδρομίας και εξέλιξης μετά το πέρας της διδακτορικής έρευνας. Η παρουσίαση θα γίνει από Ελληνίδα υπότροφο, εν ενεργεία υποψήφια διδάκτορα στο Ε.Π.Ι.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, το Ι.Κ.Υ θα προκηρύξει επτά (7) υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές. Το πρόγραμμα υποτροφιών απευθύνεται σε Έλληνες υποψήφιους, κατόχους τίτλων σπουδών επιπέδου μάστερ ή ισοδύναμου. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικώς στην ειδική πλατφόρμα του Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας κατά το διάστημα 01/11/2023-31/01/2024 και, ακολούθως, αντίγραφο της, συνοδευόμενο από τα δικαιολογητικά που θα ορίζονται στην οικεία πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, η οποία θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας του Ι.Κ.Υ., θα υποβληθεί στο Ι.Κ.Υ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, από 16:00 έως 17:00 ώρα Ελλάδος (CET 15:00 έως 16:00), μέσω zoom.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαδικτυακό σεμινάριο και τον σύνδεσμο εγγραφής θα βρείτε εδώ

Πληροφορίες για τα διδακτορικά προγράμματα σπουδών του Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο