Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικυτακή διοργάνωση: Ανακάλυψε τη Βιολογία και Πληροφορική - Τεχνολογία

Είσαι νέος /α που τον ενδιαφέρει η Βιολογία, η Πληροφορική – Τεχνολογία και θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα επαγγέλματα αυτά καθώς επίσης για τα μεταπτυχιακά προγράμματα αλλά και τους εξειδικευμένους τομείς απασχόλησης;

Αν ναι, τότε αυτή η διοργάνωση είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Σκοπός

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη της σειράς ενημερωτικών συναντήσεων γνωριμίας με διάφορους επαγγελματικούς κλάδους με τίτλο «Ανακαλύπτω». Η σειρά αυτή απευθύνεται σε μαθητές αλλά και γονείς και σκοπό έχει να τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα επαγγέλματα, να μάθουν για τα μεταπτυχιακά προγράμματα  και τις πιθανές ευκαιρίες εργοδότησης τους στον κάθε τομέα.

Ταυτόχρονα, θα μπορέσουν να αντιληφθούν ότι οι επαγγελματικές επιλογές που έχουν ενώπιον τους οι απόφοιτοι των διάφορων επαγγελματικών κλάδων δεν περιορίζονται στα επαγγέλματα που παραδοσιακά συνδέονται με τον κάθε κλάδο σπουδών.

Η σειρά Γνωριμίας Επαγγελμάτων ξεκινά με το τριήμερο «Ανακαλύπτω τη Βιολογία» και «Ανακαλύπτω την Πληροφορική-Τεχνολογία» και θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι και τις 23 Ιουλίου 2021 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00

Η διοργάνωση του τριημέρου θα γίνει διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι δηλώσουν εκ των προτέρων συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 19/07/2021.

Όλες οι δραστηριότητες θα είναι στα ελληνικά.

Η πρώτη μέρα του τριημέρου περιλαμβάνει ενημερωτικές συναντήσεις που αφορούν την κατεύθυνση των Βιολογικών Επιστημών. Ειδικοί στο θέμα της Βιολογίας, καθηγητές Πανεπιστημίων και ερευνητές από το Ινστιτούτο Γενετικής στον κλάδο αυτό θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες στον κλάδο αλλά και θα επιλύσουν απορίες των συμμετεχόντων.

Κατά την δεύτερη μέρα εργασιών θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια για την ανάπτυξη δεξιοτήτων με στόχο την προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, που θα τους βοηθήσει να κάνουν πιο συνειδητά την επιλογή του κλάδου σπουδών τους.

Η τρίτη μέρα θα περιλαμβάνει ενημερωτικές συναντήσεις που θα αφορούν την παρουσίαση επαγγελμάτων πληροφορικής και ψηφιακές δεξιότητες. Επίσης  επαγγέλματα τεχνολογίας και πληροφορικής, όπως Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια.

Συνεπώς, οι νέοι που ενδιαφέρονται για τα θέματα βιολογίας μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν τις 2 πρώτες μέρες της διοργάνωσης και οι νέοι που ενδιαφέρονται για την πληροφορική να επιλέξουν να παρακολουθήσουν τη 2η και 3  μέρα. Εάν κάποιος συμμετέχοντας το επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει όλο το τριήμερο της διοργάνωσης.

Για απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στον Παγκύπριο δωρεάν τηλεφωνικό αριθμό 8000 27 57 ή στο 24822580.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο