Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

1η Απονομή του Προγράμματος Επιβράβευσης & Υποτροφιών του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ

Το Τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ μοίρασε δώρα, βραβεία, επαίνους και Υποτροφίες στην 1η Απονομή του Προγράμματος Επιβράβευσης & Υποτροφιών του Τμήματος που έγινε την Τρίτη 21/12/2021 στις 12.00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Συνολικά δόθηκαν 37 βραβεία σε 30 φοιτητές, 2 Υποψήφιους διδάκτορες και 1 συνεργάτη Καθηγητή συνολικής αξίας 15000€ εκ των οποίων τα μισά από χορηγούς του προγράμματος.

Ξεχώρισαν τα βραβεία διδασκαλίας στον κο Δημήτρη Παππά (Dimitris Pappas)  για την υψηλότερη βαθμολογία αξιολόγησης από τους φοιτητές την χρονιά 2020-21 για το μάθημα ΑΛΓΕΒΡΑ ΙΙ. Το βραβείο χρηματοδοτήθηκε από τις Εκδόσεις Προπομπός (Propobos Publications / Εκδόσεις Προπομπός).  

Επίσης βραβεύτηκαν οι υποψήφιοι διδάκτορες Αναστάσιος Αψεμίδης και Ηλίας Λερίου για την υψηλότερη αξιολόγησή τους στα εργαστηριακά μαθήματα της Εισαγωγής στον Προγραμματισμό με R. Το βραβείο 1000€ του κου Αψεμίδη χρηματοδοτήθηκε από το Τμήμα Στατιστικής ενώ του κου Λερίου από την LAMDA Development S.A..

       

Ξεχώρισαν οι φοιτητές Άννα Ναλμπατίδη και Γεράσιμος Ντουμη που πήραν από 2 βραβεία για την υψηλή τους βαθμολογία και από μια υποτροφία-απαλλαγή διδάκτρων αξίας 4000€ (εκ των οποίων 1000€ από την LAMDA Development S.A

   

Συνολικά δόθηκαν 20 βραβεία εξέχουσας επίδοσης στους 4 φοιτητές με την μεγαλύτερη μέση βαθμολογία ανά έτος και στους 4 απόφοιτους με την μεγαλύτερη βαθμολογία. Τα βραβεία αυτά συνοδεύτηκαν από δωροεπιταγές που ήταν προσφορά της Deloitte Greece (1500€) και από την Peugeot Greece.

Τέλος, 14 φοιτητές με βαθμολογία μεγαλύτερη 7.0 που έχουν περάσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα τους σε κάθε έτος βραβεύτηκαν με δώρο τεχνολογίας από το Τμήμα Στατιστικής και το παγκόσμιο best seller βιβλίο "Μια περιπέτεια στη Στατιστική" του Andy Field αξίας 85€, προσφορά των εκδόσεων Προπομπός (Propobos Publications / Εκδόσεις Προπομπός). 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο