Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

13ος Γενικός Κύκλος ReGeneration

Ο 13ος Γενικός Κύκλος αποτελεί την ναυαρχίδα του ReGeneration. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες πτυχιούχους, με ή χωρίς αναπηρία, από οποιοδήποτε ακαδημαϊκό υπόβαθρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε καίριες ήπιες και ψηφιακές δεξιότητες. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες ενδυναμώνοντας τους ώστε να διεκδικήσουν την θέση τους στην αγορά εργασίας σε κλάδους που τους ενδιαφέρουν.

Ο Γενικός Κύκλος είναι προσβάσιμος σε άτομα με ή χωρίς αναπηρίες. Το ReGeneration με σύμβουλο προσβασιμότητας την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” συνεχίζει την προσπάθεια να δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέες πτυχιούχους, με ή χωρίς αναπηρίες, ισότιμες ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

  • Πτυχιούχοι: Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.
  • Νέες και Νέοι με ή χωρίς αναπηρίες: Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία: Εργασιακή εμπειρία από 0-3 έτη μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.
  • Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες: Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Γιατί να συμμετάσχεις;

Γιατί το ReGeneration είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και απασχόλησης στην Ελλάδα που θα σου δώσει την ευκαιρία, μέσα από όλα τα στάδιά του, να αναπτυχθείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά!

Κάνοντας αίτηση στον 13ο Γενικό Κύκλο, και αφού περάσεις με επιτυχία όλα τα στάδια της διαδικασίας αξιολόγησης*, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα 3-day virtual training, συνολικής διάρκειας 32 ωρών σε ήπιες δεξιότητες. Πιο συγκεκριμένα η τριήμερη εκπαίδευση περιλαμβάνει ομιλίες, panels και workshops από καταξιωμένα στελέχη και εισηγητές πάνω σε εξαιρετικά χρήσιμες θεματικές όπως CV & LinkedIn Building, Business Acumen, Career Management, Personal Branding, Job–Interview Tips, etc. Σκοπός του 3-day training είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις με στόχο την ομαλή σύνδεση τους με το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και την δυναμική ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε μια ημέρα γεμάτη  καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τομέων ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασύγχρονη εκπαίδευση σε συνεργασία με το LinkedIn Learning, με ένα “Soft Skills Learning Path” ειδικά σχεδιασμένο για το ReGeneration σε πυλώνες όπως Growth Mindset, Feedback, Project Management, Creativity, Presentation Skills & Pitching your idea, Teamwork, Self-Awareness & AQ και Adaptability. Με δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 9.500 μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του LinkedIn Learning και την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, θα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις τις δεξιότητες τόσο στο LinkedIn profile σου όσο και στο βιογραφικό σου.

Mε την επιτυχή ολοκλήρωση των παραπάνω εκπαιδεύσεων οι finalists θα διεκδικήσουν οργανικές θέσεις αμειβόμενης απασχόλησης σε μια απο τις 1300 συνεργαζόμενες εταιρείες του δικτύου του ReGeneration, από πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις μέχρι μικρομεσαίες εταιρείες και startups. Το βιογραφικό των finalists θα είναι διαθέσιμο στις εταιρείες του δικτύου του ReGeneration μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας για διάστημα ενός έτους.  Δες όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες εδώ.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών δεξιοτήτων,την ενίσχυση διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και την γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οι finalists θα κληθούν να ολοκληρώσουν 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς συμμετέχοντας σε ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές δράσεις σε επιλεγμένες ΜΚΟ στα πλαίσια του «ReGeneration Volunteerism powered by ethelon».

Tέλος, το ReGeneration σε συνεργασία με το Job-Pairs προσφέρει στους συμμετέχοντες του 13ου Γενικού κύκλου one-to-one mentoring! Όλοι οι ReGenerators, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έμπειρους επαγγελματίες, να συνδεθούν μαζί τους, να λύσουν απορίες και να προετοιμαστούν καλύτερα για την επαγγελματική τους ζωή, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα mentoring.

Περισσότερες πληροφορίες για το Job-Pairs μπορείς να βρεις εδώ.

*ακόμα και αν δεν ολοκληρωθούν με επιτυχία όλα τα στάδια αξιολόγησης, τα πλεονεκτήματα του ReGeneration δεν σταματούν! Με την ολοκλήρωση κάθε σταδίου και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, οι υποψήφιοι λαμβάνουν εξατομικευμένο feedback report σχετικά με την επίδοσή τους και τα σημεία προς βελτίωση.

Υποβολή αιτήσεων

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 14/09/2021 ΕΩΣ 28/09/2021 14:00

Ιστοσελίδα Προγράμματος: εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο